perjantai 1. kesäkuuta 2018

Synnit pois pikakaunistajalla

Nyt kun on varsinainen partyviikonloppu, sopii hyvin esiteltäväksi Sin-Care Party Girl -seerumi, joka toimii pikakaunistajana kun edellinen ilta on mennyt liian myöhään ja ehkäpä vielä alkoholia nauttien. Tämä ihonhoitolinja on nimenomaan tarkoitettu heille, jotka ovat sortuneet liikaan sokeriin, alkoholiin ja tupakointiin!

Toisinsanoen tämä sarja keskittyy parantamaan niitä ongelmia, joita itse omilla elintavoillamme saamme ihollemme aikaan.  Hyvä idea sinänsä.

Itse asiassa sarjassa on jokaiselle "synnille" oma seeruminsa: Party Girl alkoholia käyttäville, Urban Renewal tupakoiville ja Sun Goddess auringonpalvontaan sortuville; Line rewind niille, jotka ovat pidemmän aikaa laiminlyöneet ihoaan, Relaxation Sensation stressaantuneille, Speel Doctor unettomuudesta kärsiville, Sugar Hit sokeriaddikteille, Smoker's Secret nikotiiniaddikteille ja Skin Coach fitnessfriikeille, sillä heillä saattaa olla hikoilun takia ravintoainevajausta ihossaan. Näitä kaikkia seerumeita voi kerrostaa ja sikäli käyttää yhdessä. Tämä kaikki siis valmistajan tekstistä...

Vaikka en uskokaan, että kaikkia edellisen illan syntejä voi pikakaunistaa pois ihostaan, saatika, että itseaiheutettua ihon tuhoa saa käännettyä paremmaksi noin vain, voin vaan sanoa, että hyvä idea.

Tykkäsin itse tästä matkakokoisesta seerumistani, jonka taannoin hankin. Lisää voit lukea täältä. Naamasta tuli pippaloaamun jälkeen siedettävämpi näky ✌.

Kiinnostuitko? Jos, niin voin yrittää selvittää, mistä näitä saa. Omani on UK:sta.

1 kommentti:

  1. On kyllä hauska idea! Tällainen olisi myös kiva lahjaidea ystävälle, jonka paheet (tai saliharrastuksen) tietää. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!