perjantai 29. kesäkuuta 2018

Allure Beauty Box, toukokuu 2018

Kuten aiemmin mainittu, olen hiukan mennyt sekaisin näistä boxeista, eli kaipa tämä on toukokuun? Kesäkuun boxi taitaa olla Kat von D -boxi...


Katsotaanpa hiukan sisältöä ja aloitetaan vasemmalta ylhäältä, jossa on musta pussukka, jossa lukee "Beauty Loot". Se sisälsi pullollisen l'Orealin Elnett - hiuskiinnettä, joka on "Extra Strong Hold ja kosteussuojalla varustettu. Näitä taitaa löytyä ennestäänkin varastoista. Tälle plussaa siitä, että sen saa harjaamalla pois hiuksista ja miinusta tuoksusta, jota lienen haistellut koko elämäni ajan. Vanha tuttu.

Ylhäällä oikealla on St. Tropez Instant Tan Finishing Gloss. Pehmeän sävyinen ja kepeän shimmerinen voide antaa hehkua vartalon iholle ja sitä voi käyttää vaikka solisluilla korostustuotteena. Poispestävä. Tätäkin löytyy jostakin boxista tulleena varastosta, eikä silllä paljoa ole käyttöä ollut (tai ei siis ollenkaan). Vaihtoehtona olisi ollut saman merkin Self Tan Purity Bronzing Water Mousse, joka olisi ollut paaaljon mielenkiintoisempi tuote.

Laatikosta löytyy vasemmalta First Air Beauty Hello FAB Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer. Persikkainen sävyltään ja hieman shimmerinen voide lupaa kosteutusta ja ihon kirkastusta heti kertaheitolla. Sitä voi käyttää korostustuotteena tai primerinä. Tuoksu on kookosta, vaniljaa ja valtameren tyrskyjä. Miksi muuten tuota kookosta on nykyään joka paikassa? Ei sillä, ettenkö tuoksusta tykkäisi, mutta...

Sen vieressä on Cle-merkkinen Lip Powder sävyä Desert Rose. Paketin mielenkiintoisin tuote. Jauhemaisia huulipunia olen kokeilut ennenkin, eikä niissä ole mitään vikaa. Tämä vaan mahtaa olla aika tumma minulle. Muuten se seuraa kyllä ns. tavallisten sävyjeni linjaa, eli on hiukan murrettu. Pysyy kyllä hyvin iholla! Täytyypä hiukan makustella tuota sävyä...


Laatikossa taka-alalla on kaksi pakettia Wander Beauty -merkkisiä kullanvärisiä silmänalusnaamioita (Baggage Claim Gold Eye Masks - mikä sanaleikki). Esittelyn mukaan ne on kehitetty "naamioselfieitä varten". Hmmm. Niiden luvataan blingimäisestä ulkomuodostaan huolimatta kosteuttavan, viilentävän ja rauhoittavan silmänalusia ja tekevän olostasi glamourisen häivyttämällä myös silmäpusseja.

Oliko boxissa jotakin sinua erityisesti kiinnostavaa?

5 kommenttia:

 1. Sain tän saman boxin, itse tykkään tuosta tan finishing glossista paljon,tää puuteri huulipuna,sen käyttöä yhä opettelen ,ei vaan sovi mulle ehkä? Eniten tykkäsin noista kultanaamioista ja kookosprimerista,koska rakastan kookosta:)

  VastaaPoista
 2. Minäkin rakastan kookosta, mutta voi tietysti tulla jossain vaiheessa vastareaktio, jos käyttää ihan ylenpalttisesti kookostuotteita;)
  Mä olen kokeillut joitakin First Aid Beautyn kasvotuotteita, enkä ole oikein hoksannut niiden "hyvyyttä". Mun mielestä ne on aika keskinkertaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne FAB:n Ultra Repair -tuotteet ovat mun mielestäni toimivia.

   Poista
 3. Mulla ie ole mitään kookosta vastaan, pidän tuoksusta, mutta sitä vaan ihmettelen, miksi se on nyt niin muotijuttu, että sitä löytää vähän vaikka mistä.

  VastaaPoista
 4. kookos on ihanaa,mutta en itse asiassa edes haistanut kookosta tuosta primerista,kun sitä testasin

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!