lauantai 2. kesäkuuta 2018

Oh, what a joy!

Minulla on tänään synttärit! Mielessä pyöri aamulla sata muuta asiaa, enkä muistanut koko hommaa ollenkaan, kunnes mies toi aamulla sänkyyn lahjan ja ruusun.


Lahjana oli hajuvettä. Illalla menemme ulos syömään (mikä on aika harvinaista, sillä meillä mies on kova kokkaamaan, ja jopa hyvä siinä hommassa).Dior J'adore in Joy. Tarkkaavaisemmat lukijani muistanevat minun omistavan sen alkuperäisen. Diorin J'adoren. Tässä vuonna 2017 lanseeratussa versiossa on valkoisia kukkia ja persikkaa ripauksella suolaa.

Pällimmäisin tuoksu on suola, joka vaikuttaa varsin neutraalilta. Sitä seuraa muun muassa Grassen arabianjasmiini (sambac), neroli, tuberosa ja ylang-ylang. Pohjalla on kypsää persikkaa.

Niin, ja siivooja toi pullon viiniä. Tänään humputellaan, lähdenpä tästä ystävättäreni kanssa hiukan terassille 🍸🍹🎂🎉👠🌞💅💗💝😎.

10 kommenttia:

 1. J'adore hajuveden pullo on niin kaunis. Hyvää syntymäpäivää :)

  VastaaPoista
 2. Sydämelliset onnittelut ja ihanaa päivää muutenkin<3

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea ja hauskaa humputteluiltaa:) Onko kiva tuoksu sun mielestä tuo? Mäkin sain mieheltäni tänään hajuveden, tai no ,mä laitin sen ostamaan mulle sen;) Chloe Nomaden.Mä suihkuttelin sitä ensin Sokoksella ja sitten Bik Bokissa myyjät ihasteli miten hyvältä asiakas tuoksuu ja mä ajattelin,että en kyllä enää kestä,mun on pakko saada se tuoksu kotiutettua.Mä rakastan hajuvesiä.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut sinulle <3
  Edesmenneellä äidilläni oli sama syntymäpäivä, vuosi tietenkin eri.

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea vielä näin jälkikäteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Hauskanpidoksi meni koko viikonloppu, kun eilenkin oltiin sitten yksillä synttäreillä.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!