lauantai 30. kesäkuuta 2018

Hyvä ja edullinen peitevoide

Ostin Sveitsistä jostakin marketista pari Maybellinen peitevoidetta, koska olin kuullut niitä kehuttavan. Ilmeisimmin nämä ovat jotakin suhteellisen uusia juttuja, vaikkakin muistan omistaneeni saman sarjan meikkivoiteen joskus ammoisina aikoina.

Tarkkasilmäisimmät lukijat muistavat varmaan minun viime vuosina kehuneen kovin korealaista (ja edullista Missha The Style Undereye Brightener -peitevoidetta, ja se onkin edelleen lemmikkini, joskin tämä Maybellinen tuote tarjoaa hyvän kilpailijan, joskaan peittävyys ei ole samaa luokkaa.
Ensinnäkin anteeksi sotkuisen näköiset putkilot, mutta ainakin tiedätte, että olen käyttänyt niitä kunnolla ennen tätä arviota!

Maybelline Instant Anti-age The Eraser Eye Perfect & Cover Concealer on siis anti-age -aineita (gojimarjauute ja haloxyl, tosin jälkimmäisen tehoa ei ole ihan vedenpitäsävti todistettua  - gojimarja toimii taas antioksidanttisesti vanhenemista vastaan) sisältävä voidemainen peiteaine.

Itse peiteaine on aika ohutta ja pakattu putkiloon, jonka päässä on hiukan pörröinen vaahtomuovilevitin. Sen hygieenisyydestä voidaan tietysti olla monta mieltä, mutta itse katson, että jos sitä ei sormeilla, vaan levitys tapahtuu suoraan puhtaalle kasvojen iholle (ja siitä ehkä sitten sormin), on riski pienempi.

Ylempänä Brightener ja alempana sävy Nude, molemmat siis Maybellinen tuotetta. Sama alhaalla hiukan enemmän levitettynä.


Kuten todettu, voide on ohutta, mutta sanoisin, että puolipeittävää, tosin kerrostettavissa. Ei uppoa juonteisiin, mikä on positiivinen asia! Brighteneriä käytän silmien alla ja tuota toista, tummempaa, muualla kasvoissa tarpeen mukaan.

Onko tuote sinulle tuttu?

2 kommenttia:

  1. Missä sävyssä sulla tuota Misshaa on? Tilasin itsekin sitä,kun suosittelit,muuta sitä oli vaan 2 eri värissä siellä mistä tilasin??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sitä on vain kahta sävyä, aika vaaleita molemmat. Minulla on se tummempi, koska olen suht' tummaihoinen.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!