keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Ettang

Taas tuli vastaan korealainen kosmetiikkamerkki, josta en ole kuullutkaan. Sokoksen kosmetiikkaosastolla törmäsin eilen Ettang-merkkisiin kuppinaamioihin. Häh? Kuppinaamio? No toisaalta, miksikäs ei, onhan niitä kuppinuudeleitakin...Sinänsä hyvä idea, nämähän ovat kevyitä pakata mukaan matkoille. Sekoita vaan vesi ennen käyttöä.

Kirpunkokoisissa, joskin kuvilla varustetuissa ohjeissa kehoitetaan lisäämään vettä "merkkiin saakka". Noh, missä merkki? Pienen tarkastalun jälkeen se paljastui pieneksi kohoviivaksi purkin molemmin puolin. Lisättävän veden määrä oli mittaamalla noin 1/2 dl, tosin luulen, että sitä olisi voinut laittaa hiukan enemmänkin, sillä naamiosta tuli aikamoista "riisipuuroa". Ei ehkä niinkään rakeista, mutta näyttää siltä.

Purkki jonka nyt korkkasin, on tuo vaaleanlilakansinen, eli jogurttia sisältävä kirkastava ja ihoa tasoittava peel-off cup mask.

Naamioita on Sokoksilla neljää eri sorttia ja ne löytyvät vain myymälöistä, ei verkkokaupasta. Jogurttinaamion lisäksi ostin piparmintun (rauhoittava ja virkistävä) ja muut vaihtoehdot olisivat olleet kehäkukka (kosteuttava ja rauhoittava) ja hiili (kuoriva ja ravitseva). Hinta oli muistaakseni 4-5 euron välillä per kappale.

Arvio: Kuppinaamiosta tulee mielestäni kahteen kertaan. Nyt vaan ei ole mies kotona, joten en voinut testauttaa hänellä, vaan kuorrutin omat kasvoni ja kaulani runsaasti seoksella. Sen annetaan vaikuttaa 20 minuuttia. Poistaminen ei sujunut kuitenkaan samalla vetotekniikalla, kuin peel-off -naamioiden poisto yleensä sujuu (eli reunasta kiinni ja vedetään). Se lohkesi pois lähinnä liuskoina. Mikä on hyvä puoli, siihen ei irronnut karvoja ihosta, eikä poistaminen ollut siis ollenkaan kivuliasta!


Kyllähän se tasoitti ihon sävyä ja iho tuntui pehmeältä naamion jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Mä olen näitä Sokoksella ihmetellyt, mutta en ole ostanut. Kiva kuulla, että naamion poistaminen ei ollut tuskaa :D

    VastaaPoista
  2. Mäkin olen näitä nähnyt, mutta kaikki veden kanssa sekoitettavat naamiojauheet kierrän kaukaa. Laiskamato ei jaksa läträillä;)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!