tiistai 12. kesäkuuta 2018

Paradise Extatic

Tämä ei ole ihan päivänpolttava uutuus, vaikka aika uusi tapaus kosmetiikkamarkkinoilla onkin. edullisemmalla saa ihan yhtä hyviä, joten miksi pistää paria(kaan) kymppiä yhteen ripsiväriin? Vaan kun löysin tämän Varnasta alta kymmenellä eurolla, niin kaupat tuli heti.


Maskara lupaa sekä pituutta, että tuuheutta ripsiin, ja sisältää ripsiä hoitavaa risiiniöljyä. Pakkauksen takana on "todisteena vaikutuksista" 107 naisen itsearvioon perustuvat prosentit, joista en henkilökohtaisesti piittaa yhtään mitään.

Harjaosaa mainostetaan pehmeänä, ja kai se sitä onkin. Muoto herätti jonkinlaisia mielleyhtymiä toiseen omistamaani/ennen omistamaani ripsiväriin, joten ryntäsin penkomaan ripsivärilaatikkoani (kyllä, niitä on valitettavasti usea aina samaan aikaan käytössä), ja toden totta, Too Facedin Better Than Sex on harjansa puolesta ihan saman näköinen.

Kuten kuvista näette, pelittäähän se, mutta parempiakin markkinoilta löytyy, kuten aluksi jo ilmoitin. Huomasin, että oikeassa silmässäni ripset sojottavat suorempina kuin vasemmassa, siksi se silmä näyttää vähempiripsiseltä. Naamaan olisi myös voinut laittaa jotakin meikkiä, kun kuvia rupesi ottamaan, mutta se jäi ☺

Kerrostaessa väri hiukan alkoi paakkuuntua, eli voisin sanoa, että ihan OK maskara, mutta taitaa tämä ostos jäädä tähän yhteen kappaleeseen.

1 kommentti:

  1. Mä tykkäsin tästä tosi paöjon, mutta nopea loppuminen harmitti. Mä olen kyttäillyt tätä tarjouksista, aika usein olen löytänyt Cittarista esim. kympillä ^_^

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!