lauantai 9. kesäkuuta 2018

Omorovicza

Omorovicza on unkarilainen high-end -kosmetiikkamerkki, jota harvoin - jos koskaan - näkee suomalaisissa blogeissa. Saatavuus sillä on kuitenkin todella hyvä, eli melkein mikä tahansa eurooppalainen nettikauppa myy sitä. Tuotteita saa myös tietty merkin omasta nettikaupasta.

Tietystikin voit myös Budapestissa käydessäsi piipahtaa heidän kylpylässään, jossa on myös myymälä. Brändin on perustettu 2006 ja sen omistaa Omoroviczan perhe. Tuotteet perustuvat unkarilaiseen kylpyläkulttuuriin.Kokeilin Queen of Hungary Mist -nimistä kasvosuihketta, jota voi käyttää keskellä päivää virkistävänä suihkauksena tai kasvojen puhdistuksen jälkeen aamuisin kasvovetenä. Se kyllä täytyy sanoa, että jos kasvoillasi on meikkiä (ts. silikonia sisältäviä tuotteita, jotka luovat iholle kalvon), eivät suihkeen tehoaineet päivän mittaan vaikuta, eli vaikutus tulee suihkeen tuoksusta nenän kautta. Ei mikään huono päivän piristäjä toki siinäkään mielessä!

Tuoksu onkin yksi ihanimpia, mitä olen haistellut! Sen sanotaan perustuvan maailman ensimmäiseen rekisteröityyn parfyymiin, joka luotiin keisarinna Sissille. Suihke sisältääkin damaskonruusu-, appelsiininkukka- ja salviavettä, jotka kaikki hoitavat ihoa. Lisäksi siinä on glyseriiniä, omenapektiiniä (kosteutus) ja fermentoitua leväuutetta sekä acerolauutetta (C-vitamiinia), muiden muassa. Suihkeen pohjana on unkarilainen termaalinen kylpylävesi.

Onko Omorovicza sinulle tuttu merkki?

7 kommenttia:

 1. Omoroviczaan olen törmännyt vain blogeissa eli on merkistä ollut jonkin verran blogeissa. Vähän kalliimpia tuotteita kokeilisin mielelläni ensin myymälöissä, joten on tämäkin merkki jäänyt vielä kokematta. Jos vaikka Puolasta löytyisi ihan myymälästä... ajattelin syksyllä mennä taas käymään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Galilu Neoperfumeria Gdanskissa ja Varsovassa myy Omoroviczaa. Missäs päin Puolaa käytkään?

   Poista
  2. Lodzissa ja Varsovassa etupäässä.

   Poista
  3. Pienellä kuukkeloinnilla liikkeitä löytyy Varsovasta osoitteista Mokotowska 26, 28 ja 63, vanhasta kaupungista etelään.

   Poista
  4. Kiitos tiedosta:) Mahtavaa, että jaksat jeesata!

   Poista
 2. Tätähän tuli LF joulukalenterista viime vuonna.On ihana tuoksu .Hyvä kun huomautit,että jos on kalvon muodostavaa meikkiä niin ei pääse vaikuttamaan.Täytyykin suihkia puhtaalle iholle niin ei mee ihan hukkaan hyvä tökötti:)LF boxissa on ollut puhdistusvoidettakin Omoroviczalta ja ihanan ylellisen tuntuista sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sieltä se sitten varmaan tulikin! Kiitos muistin virkistämisestä! Se mainitsemasi putsari on monessa paikassa kehuttu, joskaan ei ihan kärjessä kokeilulistallani.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!