torstai 14. kesäkuuta 2018

Edullinen ja mainio minipuuteri - lomapuuteri / juhlapuuteri!

En ole ennemmin tainnutkaan kirjoitella tästä Artdecon puuterista, joka on mitä mahtavin varsinkin lomalaiselle, jonka meikin pitäisi kestää vaikka esimerkiksi vesileikit. Jos nyt sitten meikit naamassa pitää pläträtä vedellä...


Tämä puuteri on kätevässä pikkupurkissa ja se tekee mistä tahansa meikkivoiteesta vedenkestävän, häivyttäen samalla ihon virheitä ja pitäen ihon mattana pitkään, sopien siis erityisesti rasvoittuvammalle ihotyypille. Joskin tätä voivat käyttää kuivempi-ihoisetkin, sillä tämä puuteri mielestäni ei kuivata.
Puuteri on hienojakoista ja läpikuultavaa. Itse sävy sopii kaikille ja se sulautuu hyvin jopa minun tummahkoon ihooni (kuvassa ranteen sisäpuoli).

Voin sanoa, että se pysyy naamassa vaativissakin olosuhteissa (mm. sukeltaessa, kokeiltu on!), eikä tahraa, eli rankoissakin juhlissa pitää meikkipohjan paikoillaan.

Omakseen sen saa noin kympillä ja suomalaiset jälleenmyyjät löydät netistä hakemalla. Ulkomaisista nettikaupoista tätä myy esim. Beautybay.

7 kommenttia:

 1. En uskaltais testata vedenkestäviä meikkejä lomalla uima-altaassa. Montako grammaa tuossa on? Artdecoa mulla on ollut ainakin poskipuna ja huulipuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mäkään normaalisti rantsulle meikkaa, mutta saattaahan sitä olla tilanteita, jolloin "pitää" :D Tämä on testattu juuri sellaisessa tilanteessa, jolloin siis ei ollut tarkoitus tippua veneestä ja joutua veden varaan, mutta näin kuitenkin kävi. LOL!

   Poista
  2. (ja tilanne ei ollut itse aiheutettu)

   Poista
  3. Niin, ja siinä purkissa on siis 10 g, eli sujahtaa mukavasti käsilaukkuun. Sori monta vastausta yhteen kommentttiin, mutta yritän täällä vääntää neljällekymmenelle hengelle voileipäkakkuja huomiseksi. On Viveka-neitokaisen rippiäiset huomenna, ja haluan osallistua tällä tavalla valmisteluihin (neitokainenhan oli toissavuonna mukanamme shoppailemassa Lontoossa ja osoitti todella taitonsa siinä asiassa kun Oxford Streetiä tallasimme). Tästäon postaus joulukuulta 2015.

   Poista
  4. Voi hyvät hyssykät, vuodetkin jo menevät sekaisin, postaus, johon viittasin, on tässä, jos joku haluaa vilkaista:

   https://dzinninajatuksia.blogspot.com/2016/11/ritz.html

   Poista
 2. Voileipäkakut söisin mielelläni ja hienoa,että laitat kakkuset rippineidolle ja onnea hänelle:)eli Vivekalle

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen tuote. Ja voi ei, testattu siis kunnolla ;-)

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!