maanantai 17. syyskuuta 2018

Jalkojen hoitoa kesän jälkeen

Oikeastaan kesällä, eli sandaalikautenahan ne jalat pitäisi vasta kunnossa ollakin! Vaan minulla ne näyttävät joka syksy ihan yhtä kamalilta, vaikken paljain jaloin ole tepsutellutkaan.

Tämä aamu siis kului sähköistä hohkakiveä surrutellessa ja kunhan pahimmat kovettumat sain sitten pois, voitelin jalat ja peitin jalat puuvillasukin.


Tällä hetkellä pätevimmältä rasvalta vaikuttaa tämä Lemon Juice & Glycerin -merkkinen paksu tahna. Se ei kyllä imeydy mitenkään nopeasti joten sitä saa hieroa koipiinsa todella kauan ja sitten pitää käyttää sukkia yli yön tai läpi päivän, riippuen siitä, laittoiko voidetta illalla vai aamulla.

Jossain vaiheessa käytin jalkoihini apteekista saatavaa salisyylivaseliinia, mutta vaikka se tehokkaasti "murustikin" kovettumia, oli tämä juuri se hankalin vaihe, kun kovettumat kuivuivat niin, että tarttuivat sukkiin yms. Toki tietty pitäisi aina esim. liottaa jalat ja poistaa kovettumat, mutta sen jälkeen sitä salisyylihappoa ei ehkä tavitakaan, vaan enemmänkin ihoa pehmittävää rasvaa.

Mitä sinä käytät jalkoihisi, ja kuinka usein perusteellisemmin hoidat niitä?

3 kommenttia:

  1. Mä rasvaan jalat joka ilta, kun menen nukkumaan. Vetäisen puuvillasukat jalkoihin rasvauksen jälkeen. Muuten hoitelen jalkoja säännöllisen epäsäännöllisesti, koska pysyvät suht hyvässä kunnossa jokailtaisella rasvaamisella. Käyn joskus jalkahoidoissa hoitoloissa. Mun lemppareita on karbamidijalkavoiteet. Dermosililla on hyvä ja halpa voide:)

    VastaaPoista
  2. Hoidan aika satunnaisesti... Nyt mulla on käytössa Natura Siberican Oblepikha jalkavoide, aika hyvä ja sisältää tarpeeksi ureaa.

    VastaaPoista
  3. kiitos vinkeistä, pitää hankkai kokeiluun!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!