perjantai 28. syyskuuta 2018

bareMinerals Blemish Remedy Mattifying Prep Gel

Samantien  - eiliseen postaukseen liittyen - voisi laittaa pari sanaa yllämainitusta meikinpohjustajasta, joka lupaa estää epäpuhtauksia kuivattamatta ihoa.Kuten kuvista näkyy, tämä on jo ollut hyvän aikaa kokeilun alla, mutta vasta nyt juolahti mieleen tehdä siitä oikein arviokin.

Geeli on hieman sameaa ja erittäin kevyen oloista, vaikkakin siinäkin on silikonia, mutta varsin huomaamattomasti  - ainakin näin näppituntumalla voi sanoa.

Geeli sisältää samaa metsähaapa-teepuukomboa, jota oli mineraalipuuterissakin. Lisäksi siinä sanotaan olevan peptidejä (uniikki kombinaatio sahapalmu-uutetta, reishiä, jotka kaiketi toimivat enemmänkin antioksidanttisesti, sekä määrittelemätöntä peptidiä), joskin tässä suhteessa INCI jää hiukan epäselväksi. Näiden lisäksi siinä on ihon öljyisyytttä vähentäviä mineraaleja.

Ihan ensiksi on sanottava (taas kerran), että minulla on hyvin herkästi kiiltelevä iho, eikä tämäkään puuterimaisen meikin kanssa auta pitämään kiiltelyä loitolla, joskin ensimmäistä puuterinotikertaa päivän mittaan kombo ehkä hiukan lykkää.

Pidän kuitenkin geelin kevyestä tekstuurista, se on todella kaukana silikonitahnoista, joit aniitäkin omistan. meikkipohja asettuu sille kauniisti, eikä se kuivata ihoa.

Plussaa ihoa rauhoittavasta sahapalmusta ja tulehduksia, sieni-infektioita ja ihoärsytystä rauhoittavasta ja hyvin antioksidanttisesta reishi-sienestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!