maanantai 24. syyskuuta 2018

Kaksi korealaista peitevoidetta

Omistan lukuisia peitevoiteita, mutta vielä ei ole löytynyt Misshan voittanutta. Tässä katsaus kahdesta muusta korealaisesta peitevoiteesta.


Vasemmalla Holika Holika Cover &  Hiding Liquid Concealer (sävy on 02 Natural Beige), ja oikealla The Face Shop Concealer Liquid Veil (sävy N109 Neutral Beige). Molemmat on pakattu muoviputkiloon, ja niissä on vaahtomuovilevitin.
Kuvissa nämä ovat samassa järjestyksessä, eli Holika Holika vasemmalla. Molemmat levittyvät hyvin, joskaan peittävyys ei ole ihan täydellinen. Holika ehkä peittää piirun verran paremmin ihon virheitä. Molemmat valitettavasti oksidoituvat iholla, joten kannattaa valita se vaalein tarjolla oleva sävy, jos iho on suomalaisen kalpea.

Ovatko nämä merkit tuttuja sinulle? Tuotetet on ostettu muutamalla eurolla eBaysta.

2 kommenttia:

  1. Kiinnostava juttu. En muista itse ihan heti olenko käyttänyt koskaan korealaisen merkin peiteainetta... Mahtaako noissa olla kovasti silikooneja? Olen ruvennut karttelemaan korealaista kosmetiikkaa juuri silikoonin takia (ehkä turhaan...), koska kovin silikooniset kasvovoiteet, silmänympärysvoiteet jne. tuntuvat omalla iholla melko epämiellyttäviltä. Ehkä on vaan joku ohimenevä puistatusvaihe menossa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät nämä mitenkään erityisen silikonisilta vaikuta. Jos taas korealaisista peitevoiteista puhutaan, suosittelen edelleen Misshan The Style Undereye - peitevoidetta, jota olen täällä aiemmin mainostanut useasti. En ole parempaa vielä löytänyt.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!