keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Hylamide HA Blur

Tyypilliseen tapaani taas ostin tämän voiteen ja kokeilin  - siis ennenkuin luin käyttöohjeen. Hämmästyin, sillä arvelin tätä tietystikin käytettävän primerin tapaisesti meikin alla, mutta käyttö onkin moninaisempaa kuin se.


Hylamide on yksi Deciemin tuotelinjoista, ja jos tarkalleen lasken, kolmas kokeilemani. Koska tämä HA Blur nimensä mukaan lupaa tasoittaa ihon ulkonäköä ja "blurrata" virheitä, arvelin sen ilman muuta sopivan hyvin meikinalusvoiteeksi.

Sitä se onkin, ja silikonisen kittimäisellä koostumuksellaan hoitaa asian enemmän kuin hyvin  - voisin jopa kutsua sitä löydöksi omassa hintaluokassaan, sillä kymppi ei ole paljoa hyvästä primeristä.

Mutta tässä voiteessa on paljon muutakin. Se sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka on jauhemaisena pohjassa. Tästä syystä sen sanotaan sopivan yhteen meikkituotteiden kanssa, eli sitä voi käyttää meikin alla tai päällä, tai sitä voi jopa sekoittaa meikkivoiteeseen.

Eipä olisi tullut mieleeni... Se kyllä kävi mielessä, että ilman meikkiäkin voisi olla, sillä tämä kohentaa sen verran ihon ulkonäköä.

Mitä tulee INCIin, se on kyllä todella silikoni- ja polymeerivoitteoinen. Katse kiintyy hieman ennen keskiosaa listassa natriumsalisylaattiin (sodium salicylate), mutta sillä ei todellakaan ole joidenkin muiden salisyylihappojen ihoa kuorivaa ominaisuutta, joten se lienee tässä vain jonkinlainen apuaine.

Joko olet kokeillut ja jos, mitä pidit?

5 kommenttia:

 1. Tätä en ole kokeillut juuri tuon silikonivoittoisuuden takia. Olen havainnut, että monet tästä primerista tykkäävät, mutta tuskin tulen tilaamaan itselleni. Hyaluronihappoa en tosin tiennyt siinä olevan tai ei ole tullut erityisemmin esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyaluronihappo on siinä nimessä (HA), ja ilmeisimmin sen jauhemuoto myös aikaansaa prismaattisen vaikutuksen.

   Poista
 2. Ostin tuon pohjustajan joskus ensimmäisten Deciem tilausten mukana ja se maksoi sillon 20e. On jäänyt aika vähälle käytölle, koska muutaman kerran se on murustanut ikävästi koko päälle levitetyn meikin. Ainakaan Lumenen blur meikkivoiteen kanssa ei toiminut. Olisikohan ollut liikaa blurria.:D Tai sitten kosteusvoide ei jotenkin sopinut sinne alle. Joskus on ihan toiminutkin hyvin mutta tuntuu olevan toiminta aika riippuvaista muiden käytettyjen tuotteiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, olisiko koostumus ajan myötä jotenkin muuttunut? Minun on vaikeaa kuvitella, että tämä murustuisi mihinkään.

   Mulla on jossain tuota mainitsemaasi Lumenen Blur-meikkivoidetta, joten kokeilen heti, kun sen tuubin löydän, ja raportoin tänne kommenttikenttään.

   Varmaankin riippuu kuitenkin muistakin käytetyistä tuotteista.

   Poista
 3. Tätä on moni kehunut blurraavaksi ja sopivan hyvin rasvaisemmallekin iholle, vaikka mukana onkin kosteuttavia ominaisuuksia. Kiinnostaisi kyllä kokeilla :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!