perjantai 19. syyskuuta 2014

Kiireaamun quickfix tukalle

Joskus on niitä aamuja, jolloin voisi vain jäädä petiin ja vetää peiton pään yli... Hohhoijaa. Vessan peilistä katsoo kalvakka takkutukka, vaikka olin edellisenä päivänä ajatellut, että kyllä se vielä huomisen menee pesemättä, tukkani kun vaatii suorastaan rasittavan pitkän kuivatusajan. Olen muuten kerran saanut Chamonix'ssa Sveitsissä yhden chalet-hotellin proput palamaan, koska huoneessa ollut hiustenkuivaaja ei kestänyt pitkää käyttöaikaa ja alkoi syöstä kipinöitä ja niinollen koko hotelli pimeni. Onneksi ei palanut koko puinen pytinki....

Tuntuu siltä kuin nykyään kuivashampoot olisi vain ja ainoastaan tehty karheuttamaan ja pöyhentämään hiuksia. Voin sanoa, että oma tukkani ei sellaista välttis kaipaa, varsinkaan, jos siinä on jo ennestään hiukan muotoilutuotteita.

En oikeasti tiedä juurikaan kuivashampoita, jotka oikeasti tekisivät tukan pestyn ja sileän tuntuiseksi, mutta tämä tekee.

Redken  Style Connection Powder Refresh 01.

Sitä kun suihkuttelee tukkaan, möyhentä hiukan ja sitten harjaa kunnolla, niin olo on kuin uudestisyntyneellä. Vaan sitten pitää vielä hiukan laittaakin kuontaloa. Minulla on omituinen hiuslaatu; se imaisee kosteuden, eikä sitten kuiva millään, joten muotoilutuotteen pitäisi sisältää lämpösuoja ja sen pitäisi kuivuakin aikalailla heti. Onneksi siihenkin on löytynyt hyvä suihke.

KMS Californian 2-in-1 Styling + Finishing

Sitä hiuksiin seuraavaksi ja sauvakihartimella tukkaan hiukan taipuisuutta. Eikä tarvitse kiharoitten jäähdyttyä enää hiuslakkaakaan erikseen laittaa (ellei halua ihan kivikovia kikkuroita). Jos on kostea sää tai sataa, suihkaisen tähän vielä Joicon kosteussuojaa ja niin pysyy kampaus hyvänä koko työpäivän. Täällä lisää kiireisen aamun vinkkejä :)


4 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä ja mukavaa perjantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mukavata perjantaita vaan sinnekin ja kaikille muillekin lukijoille!

      Poista
  2. Tuo Redkenin kuivashampoo on parasta ikinä!!! En voisi enää elää ilman. :) Mukavaa viikonloppua minultakin! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!