lauantai 6. syyskuuta 2014

Niitänäitä

Kaunis kuva, otettu heinäkuussa Turussa ja vieläpä taajama-alueella! 

Olen viettänyt viikonlopun suureksi osaksi netissä, etsimässä asua, jonka ajattelin sopivat pikkujoulujuhliin. Minulla on yleensä varsin tarkka kuva mielessä vaatteesta, jollaisen haluaisin,  mutta yleensäihan sellaistaei löydy, tai jos löytyy, ei ole rinnan ympärykseltään tarpeeksi isoja kokoja. Nyt vikana oli juurikin tuo jälkimmäinen.

Muuten hyvä, mutta suurimmassa koossa kaula-aukko jäisi vieläkin suuremmaksi, eli ei oikein käyttökelpoinen ajatus....

Etsintä siis jatkuu. Samalla netin vaatekauppojen selaamisella tuli ostettua hiukan muutakin, ehkä rahaa taas paloi ihan turhaankin. Mutta kun minä olen niin laiska käymään kaupoissa sovittelemassa mitään, netti on niin paljon kätevämpi, vaikka sitten tuleekin ostettua yleensä enemmän kuin tarvitsee.

Kivannäköinen, mutta katsotaan, onko sillä käyttöä.

Nyt minulla on menossa keltainen....

....ja viininpunainen kausi.

Vähän asiallista työvaatetta.

Upea, iso sininen silkkihuivi, jonka värit eivät valitettavasti mitenkään toistu kunnolla tässä kuvassa!

Suomessa lehden jos toisenkin tilaamisesta saa jotakin "lahjuksia", mutta esimerkiksi UK:ssa on joka numeron mukana joku "freebie". Valitettavasti kun näitä lehtiä ostaa, ne on monasti nyysitty muovikuoren alta. Marie Clairen elo- ja syyskuun freebiet olivat tällaisia:

Balance Me'n Cleansing Balm, Smooth Face Balm tai Moisture Rich Face Cream.  


Tämän kuun freebie on Ghost-vaatenmerkin käsilaukkukokoinen Eclipse-tuoksu, joka on täynnä kukkia ja hedelmiä. Fragranticasta voi lukea lisää tuoksusta, jonka täysikokoinen pullo on todella kaunis, niin, eclipse tosiaankin! 

Täällä lisää noista freebieistä, Marie Claire ei ole ainoa lehti, josta niitä saa. Tilasin UK:n MC:n puoleksi vuodeksi.

Että tällaista tänään, jatkan pikkujouluasun metsästystä. Tuli muuten samalla ostettua viimeinen puuttuva joululahjakin, eli kaulakoru pikkusiskolle. Sattui sopivasti silmiin. Eipä tarvitse jonotella jouluruuhkissa.


9 kommenttia:

  1. Olispa suomessaki yhtä kivoja freebie juttuja lehtien mukana

    VastaaPoista
  2. Musta haalari(?) on ihana! Voisiko liian avonaisen kaula-aukon peitoksi ajatella alle jotain ohut olkaimista toppia? Joko mustana tai sitten juhlavampana metallinhohtoisena?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, haalari.... Rinnanympärys jää melkein 20 cm vajaaksi, joten ei taida onnistua... Nyt katselen vaihtoehtoa ostaa ylä-, ja alaosan erikseen ja laittaa siihen sitten leveän vyön.

      Poista
  3. Pitäisi varmaan perustaa oma vaatemerkki ylä- ja alaosaongelmaisille, tuttavapiirissä on monia samanlaisia tapauksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Harva nainen on täysin tasapainoinen vartaloltaan. Eikä tarvitsekaan, mutta vaateteollisuuden tulisi ottaa asia huomioon ja tarjota vaihtoehtoja.

      Poista
    2. Niinpä! Aina ei vaatetta korjaamallakaan tule hyvää, vaikka olisikin ihmeitä tekevä ompelija käytössä.

      Poista
  4. 'Etupainoisilla' naisilla on pulma, miten näyttää parhaita puoliaan muttei liikaa. Miehenä saatan joskus häkeltyä, jos liikaa vakoa näkyy. Mihin sitä silmänsä saa suunnata, ettei tule sanomista - naisen silmiinkö ja olla huomaamatta sitä mikä on tarkoitettu kai syrjäsilmällä katsottavaksi ?
    Tietysti muslimimaissa asia on ratkaistu, ettei miehet joudu zinnimäisten ajatusten valtaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa niitäkin miehiä, jotka ihan reippaasti katsovat ja jopa kommentoivat (ihan fiksustikin) ;)

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!