lauantai 27. syyskuuta 2014

Stailausta

Inhoan vaatteitten sovittelua kaupoissa, niinpä olen opetellut aika tarkkaan tietämään, millaiset vaatteet minulle sopivat ja ostan paljon "näppituntumalla" kaupoista ja tietty netistä. Usein pitää miettiä etukäteen, millaiset asukokonaisuudet ovat käytännöllisimmät niin työhön kuin vapaa-aikaan. Tässä yksi syksyn ajatusmalli kuvakollaasina. Punapään värejä!



Ne perusjutut. Mekko ja villatakki H&M, laukku ja kengät Duo, takki M&S. Onkohan liikaa tummanpunaista?


Vai onko tämä parempi:


Villatakki H&M, kengät M&S, laukku DKNY.



Businessillallislook: Mekko ja villatakki H&M, kengät M&S, laukku Louis Vuitton, koru M&S.




Boheemia tyyliä toimistolle? Mekko M&S, laukku H&M, saappaat M&S.

En yleensä osta Henkkamaukalta mitään, unohdettu liike minulle, mutta viime kesänä eksyin ostamaan sen keltaisen mekon sieltä ja nyt nuo kaksi tässä postauksessa mainittua villatakkia. Nyt sitten vilkaisin sivuja kuitenkin...

Hmmm, liike-elämässä ei ole uskottava, jos pukeutuu kovin epäsovinnaisesti, silti nämä kollaasit vaikuttavat hiukan tylsiltä. Kaipaisinko itse hiukan stylistiä uudistamaan ilmeen?


2 kommenttia:

  1. Minusta nämä olivat taas hienoja ja inspiroivia yhdistelmiä! En ole koskaan ajatellutkaan että keltaista ja tummanpunaista voisi yhdistää, mutta hyvältä näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun siihen vielä lisää kevennykseksi vaikkapa luonnonvalkoista, on yhdistelmä mielestäni aika kiva. Tuossa ekassa setissä kiiltonahka hiukan keventää vaikutelmaa, niin, ettei tule liikaa tuota viininpunaista.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!