sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Sininen silmämeikki

Ajattelin tänään ylittää itseni ja tehdä (tai ainakin yrittää...) sinisen silmämeikin, siis sellaisen, joista naistenlehdissä on nyt ollut paljonkin juttua.

Ajattelin kyllä ensin, että tämä sininen on niin kirkas, ettei se ikinä voi toimia!

Toimi kuitenkin. Sori, että sormi osui osaan kuvaa  (aina yhtä toivoton kuvaaja....) ;)

Huulipunana LUSHin Bubbly (mahtaako se Suomessa olla "Eloisa". Kiva oranssi sävy!

Ihan OKn näköiset silmät. Valitettavasti yläluomet ovat aika raskaat, mikä tekee meikkaamisesta hankalaa. APUA,  Minna, kerro, mitä noille pitää tehdä!




Kasvoille laitettiin hiukan väriä TBS:n aurinkopuuterilla, sävy on 03. Aika vaalea minulle silti, vaikka taitaa olla sarjan tummin.

Meikkivoiteena MACin Pro Longwear NW25. Sori klähmäinen pullo. Sen alla on Etude Housen Sweet Recipe Baby Choux, sävy Peach. Molemmat tuotteet todella hyviä ja tuo pohjustaja kyllä tekee ihmeitä! Suosittelen tosin useimmille pinkkiä versiota, sillä se ei tee niin kalvakan näköiseksi kuin tämä persikka.

Kaiken viimeistelee uusin löytöni, eli e.l.f:n irtopuuteri, Translucent, jota on kovasti kehuttu myös Makeupalleyssa, eikä suotta. Tässä linkki.

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hirveän kalvakalta näyttää iho, tosin mulla on aika hyvät värit luonnostaan. Siis tuo MACin NW25 on aika tumma.

      Poista
  2. Ei ole minunkaan mielestä liian kirkas sävy :) Itse tykkään käyttää juhlameikissä aika useinkin sähkönsinistä syys-talviaikaan. PS. Ihanan punainen tukkaväri!

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Tukkaväri on suurimmaksi osaksi Magma-raitoja (Schwarzkopf), saapi joistakin kampaamoista.

    VastaaPoista
  4. Kerta kysyit postauksessa, että mitä niille tehdä, niin vastaan. ;) Oikeastihan raskasta luomea ei saa pois, kuin kirurgin toimesta, mutta se mitä illuusioita voidaan kosmetiikalla ja meikillä tehdä on vähemmän radikaalia.

    Meikki on minusta todella kaunis ja sinulle sopiva. Jos nyt itse tekisin sinulle iltameikkiä, niin varjostaisin tuohon vielä lisäksi tummemmalla. Hyvin tummat sävyt ovat ainoat, joilla voidaan häivyttää raskasta luomea ja luoda illuusioita.

    Tämä on hieman vaikeaa selittää, mutta yritän. Eli käyttäisin mitä todennäköisimmin mustaa luomiväriä aivan ulkonurkkaan. Sen yläpuolelle käyttäisin tummempaa sinistä, joka kulkisi luomivakoa pitkin. Nostaisin häivyttelemällä varjostuksia ylemmäs niin, että ulkonurkan varjostus olisi nousisi niin ylös, että se pystyisi kulkemaan pitkin ripsien yläpuolella olevaa luomea (siis sitä, joka on laskeutunut liikkuvan luomen päälle). Tämän varjostuksen muoto olisi hieman kulmikas, sillä aivan pyöreänä/kaarevana kulkeva varjo ei "liftaa" yhtä tehokkaasti, kuin pieni kulmikkuus.

    Mun täytyy tehdä tuto äitiäni mallina käyttäen, jotta pystyn havainnollistamaan asian, mitä monille kysyville yritän selittää. Toivottavasti sait jotain käsitystä, mitä yritin selittää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Minna! Olisi niin kiva, jos vielä pystyisit tästä tekemään opetusvideon omaan blogiisi! Luulen, että en ole ainoa luomiongelmainen.

      Poista
  5. Joo, samojen haasteiden kanssa täällä painitaan. Paras kaverini varjostuksissa on mattapintainen tumman ruskea luomiväri ja hyvä sivellin.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!