tiistai 30. syyskuuta 2014

Marja Kurki - kosmetiikkaa!

Kaikkihan me tunnemme Marja Kurki -brändin. Vähintäänkin ne ihanat huivit, joita minunkin kaapeistani löytyy lukuisia erilaisia. Joitakin olen ostanut Aasian maista, sillä joskus hinta on ollut siellä lompakolle ystävällisempi.

Marja Kurjen repertuaarissa on toki muutakin kuin huiveja, vaikka nimi liittyykin monen mielissä juurikin huiveihin. Tässä on linkki syys- ja talvikatalogiin.



Mutta sitten  - tadaa! Selasin usein käyttämäni Roseroseshopin sivuja, ja POKS, törmäsin saman brändin kosmetiikkatuotteisiin! Tuo linkitetty setti maksaa kaupassa vähän vajaa 300 euroa, jos jotakuta kiinnostaa.

Firman korealaiset sivutkin löytyivät, tässä. Jos nyt oikein ymmärsin, tuotteet ovat anti-aging- ja ihoa vaalentavin ominaisuuksin varustettuja ja ainesosat ovat mm. hydrolysoitua herneproteiinia, EGF (epidermaalinen kasvutekijä), hyaluronihappo, kolloidaalinen kulta, lesitiini ja soijan isoflavonit (joiden sanotaan kiihdyttävän ihon kollageenisynteesiä. Sarjaan kuuluu voiteita, ampulleja ja seerumin lisäksi se "pakollinen" essence, jonka tarkoituksesta aiemmin kirjoittelin japanilaisen ihonhoitorutiinin kuvauksessa täällä.

Aika kiinnostavaa...tosin olisin paremminkin odottanut värikosmetiikkaa, mutta silti näitä voiteita olisi kiva kokeilla.  Kuinka moni oli aiemmin kuullut näistä tuotteista?


VIELÄ ON KESKIYÖHÖN SAAKKA AIKAA OSALLISTUA ARVONTAAN! VOITTOLUOKKIA ON TULOSSA USEAMPIA KUIN YKSI!


2 kommenttia:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!