perjantai 5. syyskuuta 2014

Kauneusappsit, joista on hyötyä - osa 1

Niin, tällaisiakin sovelluksia löytyy, nyt kun unesta aloitettiin.  Nämä(kin) ovat englanninkielisiä.



Js olet Facebookissa ja sinulla on iPhone, niin lataapa siihen sovellus, joka analysoi FB-kuvasi antaen tietoja mm. ihostasi. Se analysoi ihosi sävyn, ikääntymisen ja jopa hiuksesi. Se analysoi käyttämäsi meikit ja suosikkisi. Näiden analyysien perusteella voit valita meikkituotteesi ja hiusvärisi. Saatavilla täältä iPhonelle ja iPadille.



 Haluaisitko tietää, miten sinulle sopisi tietynlaiseksi värjätty ja leikattu tukka? Haluatko samanlaiset hiukset kuin ihailemallasi julkkiksella? Miten sinulle sopisi tietynlainen meikki? Miltä näyttäisit kasvojenkohotuksen jälkeen? Miten saisit hiukan retusoitua kasvokuvaasi? Poistettua näpyn naamastasi tai valkaistua hampaasi? Näihin kaikkiin auttavat Modifacen sovellukset, jotka saat täältä.

UV Safe Timer taas kertoo sijaintisi perusteella paljonko auringonsuojakerrointa voiteesi pitää sisältää, ja kuinka usein aurinkovoidetta pitää lisätä. Saatavilla Applen laitteille täältä. Kattaa koko maailman. Jos aurinkovoide pääsee loppumaan, se löytää sen lähimmän ostopaikan.

PRIMP, eli Pretty in My Pocket on sovellus, jolla skannaat tuotekoodin ja saat siitä heti kuluttajien käyttöarvioita. Sovelluksen kautta saat myös alennuskuponkeja (käyttökelpoisia USA:ssa). Saatavilla Applen laitteille ja androidille. Kattaa n. 85% markkinoilla olevista kosmetiikkatuotteista ja laajenee koko ajan.



Kaikkihan olemme toki hoksanneet, että kännykän kameraa voi käyttää peilinä, mutta peilinä toimimiseen kännyille on olemassa oma sovelluksensakin, eli Mirror. Siinä on monia säätöjä, mm. terävyys, zoomaus ja yönäkymä pimeässä. Saatavilla Applen laitteille, androidille ja  Windows-puhelimille.



1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!