torstai 14. toukokuuta 2020

2 x misellivesi

Mitä oli maailma ennen misellivesiä? Nykyään ne ovat ainakin minun meikinpoistoni kulmakivi. Jos meikki pitää poistaa, käytän misellivettä sellaisenaan useimmiten kevyen päivämeikkini poistoon (tämä vaan vaatii isot vanulaput) ja kun on enemmän meikkiä, saatan poistaa enimmät ensin öljyllä tai muulla rasvaisella meikinpoistoaineella.

Misellivettä siis todellakin kuluu, ja se on päivittäisessä käytössä. Garnierin misellivesistä olen pitänyt erityisesti niiden hyvän hinta-laatusuhteen takia, mitäpä sitä paljoa maksamaan, jos halvemmallakin hyvää saa. Nyt sitten kokeilin Garnier Micellar Milky Cleansing Water'ia.Tämä maitomainen misellivesi oli siis hankittu Irlannista ja ehdin sitä jo käytellä ennen lähtöäni. Tämä on erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

En ihan kyllä ole sisäistänyt tämän miselliveden toimintaa, kuitenkin se on käsittääkseni hiukan kuin monitoimituote - ja misellivesien tapaan sitä ei tarvitse huuhtoa kasvoilta pois. Ongelma on vaan se, että se pitäisi levittää kasvoille sormin kuin puhdistusmaito, sillä se ei kovin hevillä vanulappuun imeydy. Toimii kyllä kaikin puolin moitteettomasti, mutta minusta hankalampi käyttää kuin ns. tavallinen misellivesi. Etuna on se, että tämä tuote ei ole parfymoitu, ja muutaman euron hintainen puteli riittää noin 200:n käyttökertaan. Ainakin pullon kyljen tekstin mukaan.


Tällä hetkellä minulla on käytössä Garnierin Micellar Rose Water Cleanse & Glow. Tuote sisältää ruusuvettä, jonka pitäisi kirkastaa ihoa, ja joka siinä myös vienosti tuoksuu.

Muuten tämä kyllä toimittaa asiansa, mutta en ole huomannut mitään ihon hehkua lisääviä ja ylitsevuotavia ansioita (mitä todella harvoin peruskosmetiikasta aiheutuukaan). Pullo on jo lopuillaan ja voinpa todellakin ostaa sitä lisääkin.

Erinomainen perusmisellivesi hyvään hintaan, joten suosittelen!

2 kommenttia:

 1. Tuota maitomiselliä olen monesti harkinnut, mutta jotenkin ikivanhat (ei niin hyvät) kokemukset perinteisistä puhdistusmaidoista ovat vielä toistaiseksi jättäneet pullon hyllyyn, vaikka kyse ei ole samasta asiasta. Garniereja pitäisikin itse asiassa kokeilla, koska arviot niistä ovat voittopuolisesti hyviä.

  Muutama erilainen Nivean misellivesi on käytössä ja niistä pidän kovasti. Niveallakin on ruusumiselli, mutta se on 2-faasinen öljyllä varustettu, joten meikki irtoaa vaivatta, jopa tiukemmin istuva meikkivoidekin. Ja aine tuoksuu ruusulle, yllätys yllätys. :) Niveoiden hyvä puoli on ollut pitkässä juoksussa se, että ne eivät ärsytä ihoa.

  Isoja ja hyvälaatuisia vanulappuja löytyy esim. Mujilta. Ne eivät murustu ihoa raapivan karkeapintaisiksi, kuten lähes mitkä tahansa muut vanulaput. Yllättävän paljon vanulapuissakin on eroja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein kutsuisinkin tätä maitomaista misellivettä puhdistusmaidoksi! Vanulapun kanssa levitys iholle on aika hankalaa, mutta ei se sorminkaan juoksevuuden takia ihan mutkatonta ole.

   Vanulapuissa on tosiaankin eroja, muistaakseni jotkut halpislaput, olisikojan olleet tyyliin Rainbow tai jotakin, ovat jopa ihan hyviä.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!