perjantai 1. toukokuuta 2020

Pari hyvää ja edullista kosmetiikkaostosta

Vappu on mennyt kotoillessa, kuten varmaan monilla. Itse asiassa tänäänhän olisi minulla ollut normaali työpäivä, mutta otin päivän lomaa. Meillähän sitten on (UK:n "perintönä", siis Irlannissa) taas May bank holiday maanantaina, joten tästä tuli kiva ja pitkä viikonloppu, varsinkin kun käytin hyväksi kuukausittaisen "flexi-day"-oikeuteni, eli puolipäivävapaan eilen.

Mutta asiaan, eli näihin löytöihin. Ensimmäinen on niinkin tavallinen asia, kuin kynsilakanpoistoaine. Olen aiemmin käyttänyt Lidlin asetonitonta versiota, mutta nyt en halunnut juosta useammassa kuin yhdessä kaupassa, joka sitten sattui olemaan Turussa Länsikeskuksen Prisma. Kyseisessä kaupassa on tämän tästä pulaa jos jostakin asiasta, kuten esimerkiksi vanulapuista, joten jonkin aikaa kierreltyäni olin harmistunut, kun en heti löytänyt sitä, mitä halusin. Viimein sekin sitten löytyi ja kynsilakanpoistoainetta oli jopa paria sorttia. Nappasin ekaksi käteeni osuneen.


Tuote näkyy olevan tallinnalaisen firman tuote, Wild & Mild merkiltään. Koska se on asetoniton, ostin sen.

Tämä kuuluu niihin kynsilakanpoistajiin, joiden purkissa sormi vaan kastetaan. Toimi muuten hämmästyksekseni todella nopeasti, ja purkin sisällä oleva vaahtomuovikin oli todella pehmeää ja hienojakoista rakenteeltaan. Toisin kuin joidenkin purkkien karkeampi sisällys, josta joskus jopa lähtee murusia kun sinne sormiaan dippailee.

Vahva suositus, eikä tainnut maksaakaan juuri mitään.


Toinen hyvä marketti löytö oli HTH:n uusi, erittäin kuivan ihon voide. HTH on ollut nuoruudestani saakka yksi ihonhoidon kulmakivi minulle. Todella toimiva voide, jonka jäljiltä iho on kosteutettu ja pehmeä!


Voide on vegaaninen, sillä on pohjoismainen Nordic Swan Ecolabel (suomalainen Joutsenmerkki on osa tätä) ja pakkaus on 56%:sti kierrätettyä materiaalia.

Suosittelen, vaikka ei olisikaan ihan rutikuiva iho! Ostaisin toki mielelläni isommassa pumppupullossa.

Mukavaa vappua ja viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Tulipa muuten mieleen,että aikoinaan Seppälä taisi myydä tuota Wild&Mildia? Logo näyttää etäisesti tutulta ja muistelisin,että itsellänikin oli heidän hittikynsilakkansa ”Delphine”, jokin nudehko pinkki. Ja tästä on aikaa varmaan toistakymmentä vuotta,kun blogitkin olivat vielä nuoria :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mielenkiintoinen tieto! Minulle oli ihan uusi merkki, tosin olen viettänyt paljon aikaa ulkomailla menneisyydessä, mutta silti Seppälän asiakaskin ollut aina Suomessa käydessäni.

   Joka tapauksessa hyvä tuote. Kiitos myös infostasi!

   Poista
  2. Nykyään Prismat myy pienellä valikoimalla Wild & Mildia, ei kyllä taida olla kuin kynsilakkoja (joskus olen nähnyt timantteja/tekoripsiä) ja kiva, jos mukaan on tullut myös tuo dipattava poistoaine :)

   Se oli sitä aikaa, kun Seppälästä ostettiin myös Models Ownin Beetlejuice -kokoelman lakkoja, ehkä about 2012-2013 :D

   Poista
  3. Prismasta tämäkin oli, mutta tottapuhuen en ole koskaan merkistä kuullutkaan, joten on varsin ilahduttava tuttavuus! Kiva, kun kommentoitte!

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!