tiistai 5. toukokuuta 2020

Täytetyt paprikat

Aterialta oli hiukan jäänyt yli keitettyä riisiä, ja kun kaapista vielä löytyi pari makeaa suippopaprikaa, oli illallisen idea valmis. Tein täytettyjä paprikoita.


Täytetyt paprikat


2-3 paprikaa

n. 1 dl keitetttyä (puuro)riisiä
250 g jauhelihaa
3 tl savupaprikajauhetta
1/2 rasiaa Créme Boujour - tuorejuustoa (pekoni & sipuli)
mustapippuria, suolaa, sipulijauhetta
Emmental-raastetta



Ruskista jauheliha pannulla. Lisää riisi, mausteet ja tuorejuusto. Halkaise paprikat, poista kannat ja siemenet ja täytä seoksella. Ripottele päälle juustoraastetta ja laita n. 175 C uuniin, olisiko noin puoleksi tunniksi.



Täytettä olisi riittänyt varmaan vielä yhdelle paprikalle, mutta se oli niin hyvää, että söin osan sellaisenaan.

3 kommenttia:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!