torstai 25. helmikuuta 2021

Hieman eksoottisemmat kanarullat

Tässäpä helppo ruokaohje hiukan eksoottisemmalla twistillä, jonka siihen tuo banaani, jossa ei pidä kitsaileman. Minä laitoin sitä ehdottomasti liian vähän (koska en jaksanut lähteä kauppaan hakemaan lisää).


Eksoottisemmat kanarullat

Ohuita maustamattomia broilerileikkeitä (paksummatkin käyvät ohuiksi nuijittuina)

Banaania (1/4 tai puolikas per file)

Pekonifileitä (ns. hampurilaispekoni parasta)

Tandoorimaustetta

Suolaa


Mausta leikkeet suolalla ja tandoorimausteella.


Anna maustua jääkaapissa noin tunnin.


Laita joka kananpalalle siivu pekonia ja banaanin pitkittäin leikattu viipale (joka tässä on ihan turhan ohut...).


Rullaa käärö ja kiinnitä se hammastikulla (tätäkään ei oikeastaan tarvita, jos latoo kääröt uunivuokaan ihan lähekkäin).

Paista n. 175 C uunissa puolisen tuntia-tunnin, riippuen määrästä.


Harvinaisen hyvin sopii makea ja kypsä banaani intialaisten mausteiden sekaan!

1 kommentti:

  1. Kiitos reseptistä.
    Tätä kokeilen.
    Kana ja pekoni sopii yhteen, ja nyt lisäyksenä banaania.
    On varmasti hyvää. Ja kun on vähän aineksia, niin tulee helpommin kokeiltua.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!