tiistai 9. helmikuuta 2021

Zoologist

Kuka on kuullut tästä parfyymimerkistä? Kuulostavat ainakin hyvin eksoottisilta. Alla pari arvostettua tuoksua, Bee ja Squid. Kuva lainattu kyseisen merkin nettisivuilta.


Nettisivuilla kerrotaan heidän (parfymeeriensä) kiinnostuksen olevan kiehtovissa eläimissä, niiden ympäristössä, käyttäytymisessä ja ulkonäössä. Niiden samankaltaisuudessa ja erilaisuudessa ihmisten kanssa.

Parfyymien tarkoitus on vangita eläimien ainutlaatuisuus ja tehdä siitä ainutlaatuisia, kauniita, hauskoja ja ehkä vähän shokeeraaviakin tuoksuja. Tämä esittely oli hyvin vapaamuotoinen käännös nettisivujen esittelystä.

Jospa tarkastellaan näitä kahta tuoksua, joista on kuva yllä. Bee, eli mehiläinen tuo mieleen kukat ja hunajan, ja niitähän siinä onkin. Tässä tuoksupyramidi:

Tätä voisin käyttääkin! Sitten tuo toinen, Squid eli kalmari (mustekala). Kuulostaa hyvin kylmältä, kalantuoksuiselta ja niljakkaalta... Katsotaanpa tuoksupyramidia:

Tätä katsoessa se ei vaikuta maailman houkuttelevimmalle tuoksulle, mutta ehkä tätä pidetäänkin (ainakin Fragrantican mukaan) enemmän unisex- tai miesten tuoksuna.

Kiinnostuitko näistä? Lisätietoja löytyy merkin omilta sivuilta ja Fragranticasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!