sunnuntai 14. helmikuuta 2021

Sikamaisen hyvä paprikapasta

Varmaan joku versio tästä on ollut täällä aiemminkin, mutta tämä tämänpäiväinen kyllä vie voiton ja kielen mennessään.

Ohje:

Kolmen paprikan pakkaus (vihreä, keltainen ja punainen)

Sipulia (käytin jauhetta)

Crème Bonjour Paahdettu Paprika

1 rkl tummaa balsamicoa

1-2 tl jauhettua valkopippuria

3 rkl Mutti-merkkistä chilipitoista pastakastiketta (kuva alla)

Oliiviöljyä

Paistele paprikasuikaleet hyvässä oliiviöljyssä ja lisää muut ainekset.






Siihen sitten valkopippuria, suolaa ja maun tarkistus. Tarjosin pastan kanssa!

Tämä oli kyllä ihan älyttömän hyvää.  Olen lievästi allerginen paprikalle, mutta pitihän tätäkin erinomaisen maun vuoksi syödä. Nyt kärsitään seuraamuksista, mutta olihan se sen arvoista! Namnam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!