torstai 4. helmikuuta 2021

Kuivalle talvi-iholle

Nyt kyllä pakkaset kuivattavat ihoa! Olen aiemmin käyttänyt Whamisan hoitonestettä voiteiden alla, mutta sen loputtua löysin varastoistani The Ordinaryn Marine Hyaluronics -pullon.

Tämä olikin jännä tuttavuus, sillä neste on suorastaan vesimäisen ohutta, ilman mitään viskositeettia. Sen vuoksi se myös uppoaa hyvin ihoon ja sitä voi vaikka kerrostaa. 

Tässä nesteessä on aktiiviaineita 23%, ja ne koostuvat hyaluronihapon lisäksi merellisistä bakteereista peräisin olevista eksopolysakkarideista (bakteerien ulkopuolelleen erittämiä sokeripolymeereja, jotka kosteuttavat ihoa), Havaijin punaista levää (sisältää astaksantiinia, joka on hyvin voimakas antioksidantti ja blokkaa jossain määrin UV-säteitä), glykoproteiineja (peptidejä, jotka toimivat yhdessä hyaluronihapon kanssa vahvistaen ihon suojakerrosta) Antarktiksen meriltä, mikrofiltteröityä sini-vihreää levää (spirulina, joka on antioksidanttista) ja ihoa helliviä aminohappoja. Listan kärjessä komeilee myös glyseriini ja listan loppupuolella ihoa kevyesti kuoriva salisyylihappo.

Kaikenkaikkiaan mukava ja toimiva tuote, jota tosiaan on hyvä kerrostella kaikista kuivimmille ihon alueille. Hintakaan ei päätä pyörrytä, se on valmistajan omassa nettikaupassa 6,80 EUR.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!