lauantai 13. marraskuuta 2021

Guerlain La Petite Robe Noire Pink Bangle

Parfyymi-klikkaus on kauppa, josta tekee löytöjä. Ostin sieltä bonustyttärelleni ja hänen aikuisille tyttärilleen hajuvesiä, ja silmät osuivat myös tähän Guerlainin huulipunaan, jota edelleen myydään noin neljäntoista euron hintaan (14,20 EUR, tarkalleen ottaen, sävy on numero 64 Pink Bangle). Ei ole maksettu mainos.

Huulipuna on varsin notkean voidemainen ja jättää kiiltävän pinnan. Sopii minulle hyvin, koska mattamaisempiin huulipuniin vaaditaan kosteutetummat ja rohtumattomat huulet, ja minulla valitettavasti on aina jonkinasteista rohtumaa, vaikka huulia kuinka kosteuttaisi ja rasvaisi. Punan voidemaisuus myös vaikuttaa pysyvyyteen, joten tätäkin punaa täytyy lisäillä päivän mittaan, ja se valitettavasti tarraa myös laseihin ja kahvikuppeihin.

Mutta ei se haittaa, väri on kaunis, kuten on hylsykin, ja onhan se Guerlain! Yksi lempimerkeistäni, mikä varmaan on käynyt selväksi tässä blogissa.Samasta kaupasta oli "pakko" hankkia myös uusi hajuvesi vaikka "vanhojakin" on yli kuusikymmentä pulloa. Täältä voi vapaasti vakoilla Fragrantican profiiliani ja hajustekokoelmaani, jos kiinnostaa.


Tästä ostoksesta lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Oo, onko tuo ihan se tavallinen Shalimar eau de toilette.Mullakin on tää ja käytin tätä tuoksua joskus lukion ekalla luokalla.Ehkä aika raskas tuoksu nuorelle tytölle,mutta olin rakastunut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, juuri se! Mulla on ollut samaa aiemminkin, mutta alkoi tehdä mieli tätä uudestaan. Aiempi omistamani taisi olla EdP, eli hiukan erilainen on tuoksu. Rakastan Guerlainin tuoksuja, eikä niistä taida mikään oikein kevyt olla :)

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!