lauantai 20. marraskuuta 2021

Nyt sitä taas saa!

Kuten olen aiemmin täällä kirjoitellut, mielestäni maailman parhaimman sävyinen huultenrajauskynä on löytynyt Lumenelta, ja sen sävy on nimeltään Vanamo. Käytin sitä vuosia, kunnes se vuosia sitten pettymyksekseni lopetettiin. Vastaavanlaisen etsimiseen on myös kulunut vuosia, mutta yhtä täydellistä en ole koskaan vielä löytänyt.

Nyt kuitenkin huomasin, että Vanamo (joka on numero 3) on tullut takaisin Lumenen valikoimiin, vieläpä samanlaisen puukynän muodossa kuin aiemmin! Kylläpä ilahduin!

Hitti ja muutamia huteja.

Vanamo on Lumenen valikoimissa numero 3 ja näköjään valikoimasta löytyy sille sopiva huulipunakin. Sitä en ole kokeillut, sillä Cliniquen High Impact Lipstic Honey Blush (sävy numero 16) on se luottopunani nudesävyisten joukosta. Sopii myös tämän huultenrajauskynän sävyn kanssa. 

Lähinnä noista muista löydöistä on sävyltään samankaltainen Bourjoisin numero 01 Nude Wave. Tosin se on tummempi ja punertavampi. Itse kynä on pehmeämpi, joten se kuluu kovaa tahtia. Essencellä on myös ollut hyvin saman sävyinen, en tosin näe numeroa tai nimeä kynän kyljestä, ja sitten on Maybellinen Colorstay, olisiko tämä numeroltaan 680, Blush. Puukynä sekin. Alla näytteitä sävyistä.

Kuvattuna ranteen sisäpuolelta, vasemmalta oikealle: Maybelline, Essence, Bourjois ja Lumene. Kuva tietysti aina hiukan vääristää sävyt, mutta ehkä tästä saa jonkin käsityksen noitten sävyjen suhteesta.

Kaikki nämä ovat hyviä kyniä ja käytössä, mutta edelleen tuo Lumenen sävy on lähimpänä luonnollista huulten väriä, joten sillä ainoastaan saa aikaan meikkaamattoman näköisen ja todella luonnollisen tuloksen.  Kuvassa se näyttää varsin rusehtavalta, mitä se ei todellakaan ole, vaan enemmäkin juuri luonnollisten huulten punertavaa se on.

Itse suurennan huulia hiukan levittämällä väriä aavistuksenomaisesti huulikaaren ukopuolelta rajaamalla, ja arkioloissa kun värittää myös hiukan huulten keskiosaa, ei muuta huulimeikkiä kaipaakaan. Kynän jälki myös pysyy hyvin, ja vielä paremmin, jos ensimmäisen kerroksen piirrostaan puuteroi, ja rajaa ja värittää uudelleen samalla tavalla puuterikerroksen päälle.

8 kommenttia:

 1. No siinä on monta huultenrajauskynää!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hyvä vinkki, täytyykin katsella kaupassa jos näkyis tuota Lumenen kynää. Tosin ostin just Charlotte Tilburyn lip cheat kynän sekä sävyssä pillow talk ja pillow talk medium ja käyttelen niitä nyt innoissani.Jos tilaisi vielä pillow talk intensen niin olisi mistä valita.Hmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo Lumenen kynä ei ainakaan ole kallis, ja veikkaan, että se on kenelle hyvänsä hyvä ostos.

   Poista
 3. Täytyisikin varmaan opetella huulten rajaamista, kun tuntuu, että huulen luonnolliset rajat hiipuvat näin iän myötä. Huulipunaa käytän päivittäin ja lempimerkkini ovat juuri Lumene ja Zuii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä kohentaa ulkonäkö kummasti, eikä tarvita paljoa. Kokeilepa tätä Vanamoa! Kun sen häivyttää hyvin huulten keskelle päin, ei näytä yhtään meikatulta.

   Poista
 4. Oletko sä Dzinni ikinä harkinnut fillereitä huuliin? Itse mietin,jos ylähuuliin kokeilis,jos rahat riittäis vaan,että jotain pientä määrää kokeilis...siis voi olla lapsellista kysyä kun ontää syöpäkin ja syöpähoidot ja vakavaa,mutta kysyn silti,onko ikinä tullut mieleen lip fillerit??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on käynyt mielessä, mutta kun asiaa harkitsin, niin tulin siihen tulokseen, että mitäpä sitä on järkeä mennä huulinahkaansa venyttelemään ennen aikojaan. Iho löystyy kuitenkin kun vanhenee, joten turha hankkia ryppyjä ennen aikojaan venyttelemällä sitä herkkää ihon osaa ehdoin tahdoin.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!