maanantai 25. huhtikuuta 2022

Paistakoon aurinko ja tulkoon kesä!

Tässä kesää odotellessa suunnittelin aloittavani rokotukset heti kun suinkin saa, eli jo kesäkuussa. Minullahan menivät kaikki  jopa vauvana saadut rokotukset täysin nollaksi tuon kantasolusiirron myötä, joten rokotuksia riittää. Nyt olen saanut jo pneumokokkirokotuksen, joten se on hyvä alku.  

Kyllä kesällä täytyy päästä hiukan Aurajoen rantaan istuskelemaan ja nauttimaan auringosta!

Tässä odotuksessa hankin Zalandosta parin aurinkolasit. Halusin värikkäät ja liukuvärjätyt, ja löysinkin parit sopivat. Mitäs pidätte?

Avant-Garde Paris, kuva Zalando.fi

Nämä lienevät aika isot, jopa minun leveille kasvoilleni, vai mitä?

Ne eivät tosin olleen kalliit, muistaakseni jotakin 19 euroa.

Quay Australia. Kaunis sävytys, lilaa ja oranssia. Kullansävyiset aisat.

Molemmissa näissä linssit ovat tummemmat kuin mitä mainoskuvista voisi päätellä.


Noissa ensimmäiseksi kuvatuissa on siis läpinäkyvät muovikehykset ja näissä viimeisissä taas ei linsseissä ole kehyksiä ollenkaan, mutta linssien reunat on fasettihiottu. Aisat ovat osin kullansävyistä metallia, ja korvien taakse menevät osa on muovia.

Kummat näyttävät mielestäsi paremmilta?

EDIT: Olipa muuten hassua, että noissa kalliimmissa (Quay Australia) tuli mukana kotelo, joka oli halpa ja läpinäkyvää muovia. Sen sisällä oli puhdistuspyyhe, joka oli kirjava ja liukuvärjätty. Noiden halvempien mukana taas tuli aika kunnollinen, isohko kotelo, ja ne oli pakattu mustaan kangaspussiin. Mukana oli myös musta puhdistusliina. Olisi luullut, että pakkaukset ovat toisinpäin. Tosin eivät nuo Quay Australiankaan lasit kalliit olleet, mahtoivatko olla neljänkympin yli hiukan.

Korjaus, olivat hiukan alle kuusikymppiä...

2 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. ...tai sitten yhtä huonot :D

   Nyt kai on pokamuoti menossa hiukan taas suurempiin kehyksiin, luulen.

   Ja tästä tulikin mieleeni entinen kollegani Andrew, finninaamainen nuorehko mies, jolla oli 2000-luvun alussa ihan kamalat teevadin kokoiset linssit päässään. Me naispuoliset kollegat yritimme kainosti vihjailla, että muodikkaampiakin pokia olisi saatavilla, mutta ei, hän kulki niissä suurissa laseissaan. Nyt nekin olisivat kai muodikkaat taas?

   Kaikenlaisia muistoja sitä mieleen putkahtaakin.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!