keskiviikko 27. huhtikuuta 2022

Värikosmetiikkaa netistä

Värikosmetiikan ostaminen netistä on aina yhtä hankalaa pelkkien netistä löytyvien kuvien perusteella. Sävyjä pitäisi päästä kokeilemaan.

Nyt kun en ole päässyt viimeksimainittua tekemään missään, ostokset ovat vaatineet vähän enemmän aikaa ja netin selaamista. Silti mitään ihan täysiä huteja ei ole tapahtunut, vaikka tänään oltiinkin siinä rajamailla.

Hankin muutama viikko sitten Tokmannin nettikaupasta parin kilon käsipuntit kotitreeniä varten ja eksyin samalla ostamaan muutakin. Tämä "muu" tuli erillisenä lähetyksenä vasta tänään, lähettäjä oli hollantilainen Caapa BV.

.
Karmea väri, mutta kaiketi toimittavat tehtävänsä. Jos joku ihmettelee rumaa sormusta, niin se on iltasatujakin välillä lukeva Oura, joka vahtii nykyään terveellistä elämääni 😝.

Eksyin siis ostamaan lisäksi Anastasia Beverly Hillsin poskipunapaletin nimeltään Pool Party.

Normaalisti konsultoin värikosmetiikkaostoksissani Temptaliaa, josta löytyy myös apuja meikkivoiteen sävyn valintaan (Foundation Matrix, kannattaa tsekata). Tässä linkki tämän mainitsemani paletin swatcheihin. 

Tässä Kicksin sivuilta napattu kuva kyseisestä paletista.

Nämä alemmat kuvat ovat Tokmannin sivuilta. Seuraavat kuvat ovat omiani, tänään päivänvalossa otettuja ja vastaavat mielestäni eniten todellisia sävyjä.Olin kyllä lievästi sanoen hämmentynyt, että sävyt olivatkin näin persikkaisia, ja tuo tummin oli aika tumma. Olin eniten asennoitunut siihen odotukseen, että tuo keskimmäinen sävy olisi ollut enemmän siniseen taittava pinkki, mutta ei. Varsinkin juuri tuo keskimmäinen sävy näyttää järjestään joka nettisaitilla liilahtavammalta kuin se oikeasti onkaan.

Mietin puoli päivää, että palautanko koko paletin takaisin, mutta sitä en nyt taidakaan tehdä. Minulla on MAC:in kasvojenmuotoilupaletti, mutta esimerkiksi matkoille se on aika iso pakata mukaan, joten tämä mahtuu paremmin laukkuun. Eli pidän sen kuitenkin, pettymys alkaa mennä jo ohi!

Ostatko sinä koskaan värikosmetiikkaa ihan sokkona?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!