torstai 21. huhtikuuta 2022

Kuplia kerrakseen

Jos pääsiäisbrunssilta puuttuikin kuplajuoma, niin tässä niitä kuplia oli kyllä kerrakseen. Pakko on kirjoittaa pieni postaus aiheesta. 

Olen normaalisti käyttänyt nykyään Foreo UFOa ja siihen sopivia kasvonaamioita. Sopivan teknistä hommaa, kun puhelimen appin kautta skannataan naamion viivakoodi ja laite tietää, millainen ohjelma kuuluu mihinkin naamioon.

Nyt sitten löysin varastoistani muutaman kuitukangasnaamion ja ajattelin aamulla hiukan hoitaa ihoani ja "korkkasin" niistä mielestäni kiinnostavimman, eli 7th Heaven-merkkisen Pink Oxygen Bubble -naamion, joita saa miltei joka marketista (muistaakseni).


Tässä vaiheessa ei vaahtoa vielä ollut juurikaan.

Naamio oli siis tällainen vaahtoa kehittävä versio. Muistan ennenkin kokeilleeni moista, mutta siitä ei tullut näin loputonta vaahdon määrää kuin tästä. Lopulta se peitti lukulasit töhnäänsä ja yritin hieroakin sitä että vaahdon kehittyminen lakkaisi. Ei lakannut.

Noh, hommassa meni sitten tunteroinen, koska ajattelin, etten sitä hoitavaa vaahtoa ainakaan hukkaa, ja aloin siirtää sitä sormin kasvoilta kaulalle ja alemmaksi rintamukselle, jossa arvelin ihon myös kaipaavan hoitoa. 

Lopuksi kyllästyin siihenkin hommaan. Vaahto oli kuin tiukkaa hiusten muotovaahtoa, josta tuli kuplien sulettua voidemaista. Taisi se tuhria muutakin kuin lukulasit. Vein mekon pesuun homman päätteeksi.

Ja iho sen jälkeen? No, kyllä nyt iltapäivällä voi sanoa, että tuntuu se kosteutetulta ja pehmeältä, mutta arvelen, että helpommallakin olisi ehkä samaan tulokseen päässyt. Ainakaan naamion jälkeen ei tarvinnut mitään voidetta laittaa.

Onko joku muu kokeillut tätä?

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!