maanantai 17. huhtikuuta 2023

Ajankohtainen tuote Darphinilta

Kyllähän aurinkosuojaa pitäisi käyttää läpi vuoden, ja jopa kuulemma sisätiloissakin, koska säteilyä tulee ikkunoidenkin kautta. Pakkaa vaan aina hiukan unohtua tämä asia.

Kävin Suomessa kasvohoidossa, ja tuli vaan tämäkin asia mieleen. Hankin Darphin Intral Environmental Lightweight Shield - emulsiovoiteen, jossa on varsin korkea spf, eli 50.


Tätä tituleerataan joissain mainosteksteissä BB-voiteeksi. Kyllähän se häivyttää ihon virheitä hiukan sisältämiensä mineraalipigmenttien avulla, mutta mikään täysin peittävä se ei missään tapauksessa ole.


Voide on kuitenkin erittäin kevyt, ja tasoittaa ihon pikkuvirheitä. Se sopii siis oikein hyvin meikin alle ja jopa silmänympäryksille ja yleensäkin herkälle iholle.

Sitä en tiedä, miten tämä ympäristön vaikutuksilta ja ilmansaasteilta suojaa, mutta ehkä ne ovat ne mineraalipigmentit taas asialla. Sinisen valon suojasta tässä ei puhuta mitään, mutta kaiketi sekin blokkaantuu noihin pigmentteihin. Nythän puhutaan paljon jopa kännyköistä peräisin olevasta sinisestä valosta, joka myös vahingoittaa ihoa.

Pullo on 30 ml, mikä on aika pieni, mutta itse tuote riittoisaa ja pullo sujahtaa helposti matkatavaroihin.

4 kommenttia:

  1. Mua on kiinnostanut tää siitä lähtien, kun näin Karkkipäivän Sannin käyttävän tätä. Joten kiinnostaa kovasti. Näyttää kuvassakin kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ei todellakaan ole mikään huono, ei ollenkaan, päinvastoin!

      Poista
  2. Tämä on tosi hyvä tuote. Olen siitä tykänyt. Se on riitoisa ja tarpeeksi vaalea, mutta ei kuitekaan liian valkeaa. Intral on tosiaan punoittavan ihon sarja, joten tuo kellertävä sävy on erittäin tarpeen, jos sellaista onglemaa sattuu omistamaan. BB-voiteeksi en sanoisi, mutta tavalliseen arkipäivään se käy monille sellaisenaan. Kaupunkiin olisin laittanut myös hieman peitevoidetta päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun kosmetologini tätä tosiaan alkujaan suositteli, ja nappiin osui suositus!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!