torstai 20. huhtikuuta 2023

Ja taas pakataan...

Minä pakkaan aina ihan viime tipassa, ja niin kävi nytkin. Luvassa siis kahden päivän työmatka Baseliin, ja ajattelin matkustaa niin kevyesti kuin mahdollista. Silti tuntuu, että sitä tavaraa vaan tulee liikaa...

Hain jo jokin aika sitten siedettävän näköistä reppua, joka kävisi myös läppärilaukusta ja olisi siisti siis business-kuvioissakin. Kylläpä sellaisen löytäminen oli kiven takana. Halusin nahkaisen, siis ihan aitoa nahkaa, eikä mitään "vegaaninahkaa". Lopulta löysin sellaisen. Merkki on Berliner Bags. Kuvakaappaukset alla ovat saman firman nettisivuilta.


Sinne nyt täytyy mahduttaa kaksi läppäriä johtoineen, yöpaita, hammasharja, hammastahna, ehkä hiukan varavaatetta, tuliaiset kavereille (jään viikonlopuksi ja tapaan ystäviäni), adapteri ja muuta sälää. 

Kosmetiikasta sen verran, että onneksi on joitain matkakokoja, joilla ehkä pärjään (ja öhhöh onhan siellä se iso Douglas auki ja sinne ehdin hyvin lauantaina....).

Vielä en ole ihan saanut pakkaamistani päätökseen, joten en osaa sanoa, miten kaikki haluttu mahtuu mukaan, mutta yritetään...


Kävin eilen töitten jälkeen Dm:llä (Drogeriemarkt) kun totesin tarvitsevani pienempiä ja kunnollisia kynsiviiloja. Ostin myös Essien aluslakan, krilliöljykapseleita ja "matkasiveltimiä", täällä olevat siveltimeni kun ovat aika isoja. Saa nähdä, millaisia nuo Ebelin-merkkiset halpissiveltimet ovat. Saman merkin kynsiviilat ja meikkisienet ainakin ovat hyviä.

Ajattelin myös kokeilla NYX:in silmänrajaus- ja kulmakyniä. Ruskeita molemmat.


Kavereille ostin tuon katedraalin mallisia Aachener Printen -leivonnaisia (täällä lisää niistä), ja Kaarle Suuren mukaan nimettyä, tietysti myös printenin makuista likööriä. Printenit ovat hiukan kuin paksuja ja hiukan pehmeitä piparkakkuja. Kuulemma niitä valmistettiin joskus aikoinaan pyhiinvaeltajien evääksi, ja printen-kahviloita ja -leipomoita onkin täällä pilvin pimein.

Baselissa taitaa olla jo aika lämmin, ja alkaa täälläkin näyttää kesältä, piti kauppareissulla istua juomaan jäälatte ja syömään porkkanakakunpalanen.


Palaan asiaan Baselista, jahka sinne saakka pääsen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!