lauantai 23. maaliskuuta 2024

Nerokas aurinkoseerumi

Tässä on sellainen tuote johon en pakkauksen perusteella olisi koskaan tarttunut, saatika sitä ostanut. Onneksi katsoin tarkemmin...


Kyseessä on korealaisen Commonlabsin Vitamin C Brightening Sun Serum -aurinkoseerumi, jossa suojakerroin on spf50+/PA++++. 

Se, mikä tästä tekee erityisen on sen sisältämä C-vitamiini, joka ei olekaan voimakkaana antioksidanttina huono asia tässä yhteydessä.


Muttamutta...kun INCI:ä tutkailee, se C-vitamiini onkin aika hännillä tuossa listassa. Tosin siellä on liuta kaikenlaisia sitrusuutteita, joten josko niistä tulisi C-vitamiinia? Tai muista kasviuutteista, joita listassa on.

Niasiiniamidi tosin komeilee listan alkuosassa. Listassa on myös mm. hyaluronihappoa, glyseriiniä ja liudan B-vitamiineja.


Itse seerumi on kellertävää ja hiukan geelimäistä. Itse asiassa mietin onko tämä liiankin tahmean oloista, mutta mutusteltuani asiaa hiukan enemmän ja kerättyäni käyttökokemusta, päädyin siihen, että tämähän on oikeinkin hyvä pohjustustuote meikille.

Edullisesta hinnastakaan ei ollut mitään haittaa. 

Ostin tämän Stylevanasta, mutta näitä toimittaa Suomeen mm. Yesstyle.

Lienen hiukan tietämätön, mutta onko markkinoilla muita seerumimaisia aurinkosuojavalmisteita (ei-korealaisia), joissa olisi paljon ihoa hoitavia aineita, tai varsinkin antioksidantteja mukana? Ei tule nyt yhtäkään varsinaisesti mieleen, vaikka kyllä kai sellaisia on? Harvassa ovat myös seerumimuotoiset auringonsuojatuotteet, jotka toimivat myös meikinpohjustajina.

*****
Ottaa päähän lähtö Suomeen huomenna. Raidetyömaan takia en pääse Düsseldorfin kentälle "normaalia" reittiä (Kölnin kautta tai suoraan), ja SAS oli allokoinut minulle ikkunanvierusistuimet molemmille lennoille, enkä saa niitä vaihdettua käytävänvieruspaikkoihin. Toivottavasti kentällä onnistuu (no ei takuulla, vaikka millainen tasokortti olisi!). Olen huonolla tuulella jo valmiiksi, sillä netin mukaan busineksessa (SAS Plus Pro) kyllä tilaa olisi.

Osa tuliaisista vielä ostamatta, joten pitää tallustaa vielä kauppaankin.

2 kommenttia:

  1. Aika erikoista, että tähän on lisätty bergamottiöljyä. Sehän on fototoksinen aine ja silti päätynyt tuotteeseen jota nimenomaan käytetään aurinkoaltistuksen aikana 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totuus on, että tuotakaan ei ole kunnolla tutkittu. Sama ongelma on valitettavasti niin monien muiden kosmetiikan ainesosien kanssa.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!