tiistai 5. maaliskuuta 2024

Note Cosmetique x 2 ja eilinen revohka kaupungilla

Olen nyt näitä kahta peitevoidetta hillonnut niin kauan käyttömeikeissäni, että lienee parasta kirjoittaakin jotakin niistä.

Kyseessä on muistaakseni Notinosta hankkimani kaksi edullista peitevoidetta, jotka ihan toimivatkin hyvin. Minulle tämä tarkoittaa sitä, että niissä on pigmenttiä tarpeeksi, mutta että ne ovat kuitenkin koostumukseltaan ohuita ja eivätkä pakene juonteisiin.


Tuossa ohuemmassa putkilossa on päässä pyörenmallinen vaahtomuovitupsu levittimenä (pakkauslaatikko on näemmä kadonnut jonnekin - vai mahtoiko siinä ulompaa pakkausta ollakaan, en muista), ja tuossa oikeanpuoleisessa on klassinen "doe toe" -levitin, kun korkin vetää putkilosta ulos.

Vasemmanpuoleinen putkilo on siis Note Cosmetique Perfecting Pen, sävy 04 Warm Beige, ja oikeanpuoleinen on Note Cosmetique Conceal & Protect Concealer, sävy 02 Sand.


Tämä kynämallinen on näistä vaaleampi ja tuntuu peittävämmältä, tosin levitysmenetelmälläkin saattaa olla vaikutusta asiaa. Se on tarkoitettu peitekynäksi ja jopa korostustuotteeksi, ja siinä se toimii todella hyvin. Voide sisältää E-vitamiinia ja väriä korjaavia pigmenttejä, ja se on helppo tupsutella suoraan kynällä korostusta kaipaaville ihoalueille. Käyhän se toki tummille silmänalusillekin.

Sain karvevaalien aikaan kulkueesta heitetyn hammastahnatuubin otsaani väistäessäni kekai- tai kakkupakettia (onneksi ei lentänyt suoraan ilmään) ja otsassa oli sormenpään kokoinen mustelma kulmakarvan yläpuolella. Tällä tupsuttelemalla se peittyi hyvin, eikä sitä huomannut ollenkaan.


Tämä toinen taas on hiukan erilainen, kuitenkin koostumukseltaan myös ohut ja pigmenttinen. Sanoisin, että tämä sopii paremmin esimerkiksi silmänalusille, sillä siinä on ihoa hoitavia ja pehmentäviä aineita, kuten mm. sakkaridi-isomeraattia, rypsi-, auringonkukka- ja porkkanaöljyjä sekä antioksidanttista beetakaroteenia.

Minä sain näiden välityksellä aika hyvän kuvan koko brändistä, ja jos nyt pitäisi ehdottomasti valita, kumpi näistä peittareista olisi parempi, kallistuisin tuohon kynään. Hiukan eri sävyisiäkin nämä ovat, kuvassa sama järjestys kuin ylimmässä kuvassa.


Pankkia tämä eivät edullisella hinnallaan riko.

*****
Myöhään eilen illalla havahduin siihen, että ilmatilassa pörräsi pari helikopteria. Vilkaisin aamulla uutisia ja Discordin keskusteluja, ja jonkin matkan päässä olikin ollut aikamoinen tilanne päällä.

Paljon ei asiasta vielä tiedetä, mutta joku 65-vuotias nainen (!!!?) oli ensin yrittänyt polttaa/polttanut oman asuntonsa Eschweilerissa ja mennyt sitten ase kädessä riehumaan Luisenhospitaliin, sairaalaan, joka ei ole Eschweilerissa päinkään, joten miksi sinne?

Paikka, kadut, ja läheinen Schanzin rautatieasema olivat suljetut, sairaalaa evakuoitu, pommiryhmä paikalla (naisella oli pommivyö, joka osoittautui sittemmin feikiksi) sekä poliisit ja armeija. Ihmiset eivät päässeet lähialueilla kotiinsa ja tosiaan poliiseja kuulemma kaikkialla. Plus palokunta.

Panttivankidraamaakin oli ollut, mutta tilanne oli jossain vaiheessa tuntien jälkeen lauennut siihen, että poliisin pommiryhmä oli ampunut ja osunut naista koipeen. Nainen loukkaaantui vakavasti, sai apua paikan päällä ja on tiettävästi elossa, mutta tietenkin vangittuna.

Koko episodi kesti tietääkseni myöhäisiltapäivästä noin puoleen yöhön ja tänä aikana nainen oli yrittänyt sytytellä tulipaloja myös sairaalassa.

Kuvakaappaus WDR 5.3.2024

Discordin keskustelupalstalla oli jotain lähimaastossa asuvaa porukkaa, joten siellä oli aamulla kovastikin juttua asiasta.

Toivottavasti tuo nainen saa (psykiatrista) apua, ei ihan vaikuta täysipäisen touhulta.

*****
Minun piti siis lähteä minilomalle tämän viikon loppupuolella, mutta täälläpä on taas to-pe junankuljettajien lakko, vaihteeksi!

Joitain belgialaisia SNCB:n (valtiollinen rautatieyhtiö) junia ilmeisesti kuitenkin kulkee, katsotaan, miten käy.

EDIT: Siirsin tämän miniloma-lähiseutukierrokseni (Saksa-Belgia-Hollanti) ensi viikkoon. Kyllähän täällä busseja kulkee ja taksillakin pääsee, mutta olisi niin helppo kulkea junalla, vaan kun suurin osa niistä nyt ei kulje to-pe tällä viikolla 😡.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!