keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Tilannekatsaus


Ai niin, olinhan mina taas vaihteeksi tanaan laakarillakin. Nyt oli vuorossa plastiikkakirurgi.

Onkologin tuomio: Radikaalileikkaus ja rekonstruktio n. vuoden paasta. Ei kay minulle. Ei ehka sadetta, mutta sytostaatit ja antiestrogeeni. Sepa tassa onkin pulma, koska kasvaimet ovat infiltroivia, ja hurjaa vauhtia kasvaneita. Sytostaattien takia kannattaa varmaankin jo ajoissa ruveta vaalentelemaan tukkaan, vaaleammassa kun ei paalaki paista niin helpolla kuin lapi tummasta tukasta.

No, pitkin hampain tama kirurgi sanoi, etta ehka siihen voisi laittaa valiaikaisen proteesin, joka kylla saattaa usein kapseloitua, eli luvassa olisi sitten enemmankin leikkauksia ensi vuonna. Naita kasia ja olkaa ei voida kuitenkaan hoitaa ennenkuin sytostaattikuurit on kayty lapi. Voihan pee. Eli siis ensi vuonna on turha hinkua toihin, eika ehka sita seuraavanakaan :(

Huomenna on useidan erikoisalojen kokous, ja he keskustelevat asiasta. HER-vastaus oli tullut, mutta kirurgi ei osannut tulkita sita, eli siis minulle ei kerrottu mitaan (todennakoisesti olisin kuitenkin ymmartanyt sen koodikielen, jos olisin paprun saanut tassuihini).

Pyysin selvittamaan myos sita mahdollisuutta, etta sita ei leikata ollenkaan. Mita sitten? Tama on MUN kroppani.

Sydantiedot eivat olleet tulleet viela kaupunginsairaalan sydanpolilta. Onpa hidasta toimintaa. Kuulen huomenna ehka lisaa.

Ja kaikista naista jaarittelukaynneista maksan 30 euroa kerta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!