keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Pieni primitiivireaktio

Etteivat nyt sitten ongelmat tahan loppuisi, niin asunnostani loytyi putkistovuoto. Se on tietystikin kylpparin kynnyksen tienoilla, joten kylpparin lattia ja eteisen lattia revitaan auki. Saattaa olla, etta myos pala olohuoneen lattiaa. $%#@&ti!!!! Koko toimitus kestaa noin kolme kuukautta!!!! Olin saada slaagin!!! Asunnossa ei voi sina aikana asua. Sain todellakin raivarin, kun aamulla kukonlaulunaikaan ulko-ovesta ryntaa sisalle mieslauma omilla avaimillaan, ollessani viela puolipukeissa unten mailla (tama siis tapahtui pari kertaa, kunnes isannoitsija hoksasi, etta puhelinkin on keksitty, ja hanella on numero, johon voi soittaa ja tiedottaa minua etukateen tallaisista visiiteista).

No, nyt sita on sitten ihmetelty tarpeeksi, ja tyot kaiketi alkavat pian. Mina kaiketi muutan hotelliin voimaan pahoin sytostaattihoitojen jalkeen.

Yritan nyt lahinna sulatella asiaa ja selvittaa sitten vakuutusyhtion kanssa toimenpiteet. Se on kylla selva paikka, etta koko remontti menee taloyhtion vakuutuksesta, siita viela kaiketi taistelemme isannoitsijan kanssa, jonka mukaan mina kustantaisin koko homman, taloyhtio vain vesieristykset. Ei kay.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!