lauantai 12. marraskuuta 2011

Vaahterasiirappidieetti

Tama ajatus tuli ilmi eraassa realityohjelmassa, jossa haettiin maailmantason malleja.

Haluaako joku nayttaa Donatella Versacelta?

Jos hanta ihannoi joku niin kuulostaa sairaalta.

Entisessa elamassani olen "hoitanut' mm. anorektikkoja. Osa kuoli, osa selvisi.

Vaahterasiirappikuurilla, eli master plan -dieetilla kuulemma putoaa 1 1/2 "kivea" parissa viikossa. 1 stone = 6.35029318 kiloa. Taman kuurin keksi naturopaatti Stanley Burroughs jo kolmekymmenta vuotta sitten.

Tama detox-dieetti sujuu seuraavasti:

Tarvitaan vaahtera-palmusiirappia, sitruunoita ja cayennepippuria. 2 rkl siirappia sekoitetaan samaan maaraan sitruunamehua (vastapuristettua), lisataan hyppysellinen cayennepippuria ja sekoitetaan joko kylmaan tai kuumaan veteen. Naita lasillisia siis pitaisi juoda ainakin 6 per paiva. Ylarajaa ei ole, mutta tuskinpa tuo niin herkullista on, etta se vaara olisi suuri.

Aloittelijoille suositellaan tata paastokuuria seurattavan vain 5-7 paivaa, kun taas tahan tottunut voi noudattaa sita jopa kaksi viikkoa.

Ei kuulosta kovin terveelliselta, eika se sita taatusti olekaan.



Variaatioita: Korvaa joko lounas tai illallinen lasillisella tata sekoitusta, tai pida kerran viikossa vaahterasiirappipaastopaiva. Tama kuulostaa jo tayspaisemmalta touhulta.

Niin, ja kuten paastotessa, pitaa suolisto puhdistaa. Tahan suositellaan suolistohuuhteluita, tai fysiologista merisuolaliuosta aamuisin tyhjaan mahaan (litra vetta ja kaksi teelusikallista merisuolaa), tai glaubersuolaa. Epsom-suola kay varmaankin myos hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!