keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Arvonnan voittajat

Tein tässä inventaariota kosmetiikkaomaisuudestani ja päädyin siihen, että jaan hiukan enemmän pois kun olin ajatellut.

Vain yksi voittaa pääpalkinnon ja saa valita palkintonsa korusetin lisäksi. Sijalla toisena oleva saa valita jäljelle jäävistä palkinnoista yhden tai yllätyspaketin, josta en tässä vaiheessa vielä hiiskahdakaan. Se voi olla mitä tahansa....parempi tai huonompi tai samantapainen kuin muutkin palkinnot ;)  Listan kolmas voi valita jäljellä olevista tuotteista jonkin, tai ylläripaketin (joita on jaossa vain yksi), jos se on edelleen jäljellä. Ylläripaketti on toki yksi päävoitonkin saaneen mahdollisuuksista. Eli sen voi valita jonkin listalla olevan tuotteen sijasta.



Random.org on hyvä väline arpomiseen ja tässä siis lista voittajista. Listan ensimmäinen vahvistakoon valintansa kommenttikentässä, ja sitten voi toinen tehdä valintansa, jonka jälkeen valitsee kolmas. Blogi on kolmivuotias, enkä koskaan ole järjestänyt synttäriarvontaa, joten tässä sitten palkinto jokaista kokonaista blogivuotta kohti.

1. Eli pääpalkinto menee INElle!
2. Pussikarhunen
3. Anonyymi tp

Onnea voittajille! Laittakaa Inestä alkaen valintanne kommenttikenttään ja meilatkaa minulle yhteystietonne palkinnon lähettämistä varten (dzinni@europemail.com).


12 kommenttia:

  1. Oi vitsi, KIITOS! :D Valitsen numerot 1 (ecotoolsin siveltimet), 4 (ultan paletti), 5 (puuteri), 12 (elfin paletti) sekä YLLÄRIN, koska rakastan yllätyksiä! :D Meilaan sulle myös osoitteeni heti perään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvä! Seuraavaksi valitsee Pussikarhunen sitten omansa vaihtoehdoista, joita on jäljellä.

      Poista
  2. Mihin voi valittaa kun ei koskaan arpajaisissa voita mitään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis osallistua voittaakseen :) No niitä kynsilakkoja sulle ainakin lupailin....

      Poista
    2. Ai menikö tää multa ohi, mielestäni johonkin osallistuin. Nyt niin monet arpajaiset pystyyn että joskus mullekin kolahtaa jotain! Siihen mennessä on sun kosmetiikkavarasto huvennut, ennen kuin mulle voitto tulee!

      Poista
    3. Ehkä osallistuit vuosi sitten?

      Poista
    4. Seuraava arvonta varmaankin joulun alla...

      Poista
  3. Kiitokset myös täältä! :)
    Oivoi, vaikea valinta... Päädyin kuitenkin lopulta Kanebon puuteriin (nro 10)
    Laitan yhteystiedot spostilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan! Nyt olisi tp:n vuoro, mutta hän ei ollut laittanut yhteystietojaan. Odotellaan jokunen päivä ja ellei hänestä kuulu mitään, laitetaan kolmas sija jakoon uudelleen.

      Poista
  4. Hei, täällä tp. Meilasin eilen nimeni ja osoitteeni jo ennenkuin täällä näkyi Inenkään kommenttia. Niin innoissani kun olin! En ole kai koskaan voittanut. Ja koko loppuillan myöhään yöhön odottelin Pussikarhusen valintaa. Minnekähän se meilin on kadonnut, näkyy täältä lähteneen. Eikö meiliposti < dzinni@europemail.com > olekaan toiminnassa?

    Minun valintani olisi Pacifica Perfumesin Multi-Mineral BB -voide. Oikein kiva juttu jos sen saan, kun en ole ennen kokeillut mitään BB:tä. Kiitokset kovasti, oikein ilahduttava onnenkantamoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, se oli joutunut spam-kansioon, mutta löysin sen kyllä! Postittelen palkinnot ensi viikon aikana!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!