lauantai 25. lokakuuta 2014

HURRAW!

I Love Me -messuilla porukka kuhisi HURRAW! - huulirasvastandin ympärillä kuin kärpäsparvi avoimessa hillopurkissa. Enkä yhtään ihmettele, sillä nämä huulirasvat peittoavat Maybellinen Baby Lipsit mennen tullen. Putkilo on jänskän litteä ja makuja riittää joka lähtöön, myös sävytettyjä, mutta väri on huulilla todella ohut, voi verrata Baby Lipsien sävyttävyyteen, joten huulipunan korvikkeiksi näitä ei ole, mutta sen takia eivät myös pahemmin tahraa.

En muista, mitä nämä messuilla maksoivat, koska olen aiemmin ostanut nätä iHerb.comista, jossa yhden hinta pyörii 2,60 euron paikkeilla per kpl. Kun postikulut Suomeen ovat halvimmillaan noin 3 euroa per alta 1,8 kg:n paketti, niin hinta jää aika kohtuulliseksi ja muutakin mahtuu samaan lähetykseen. Tuolla oikeassa kolumnissa alekoodi ekakertaa tilaaville! Maksuvälineinä käyvät luottokortit ja Visa Electron.

Minä omistan seuraavat maut: kahvi, suklaa, musta kirsikka (namnam, sävytetty versio), lakritsi ja Earl Grey -tee. Kaikki HURRAW! -huulirasvat ovat 100% vegaanisia ja luomuja ja sisältävät raakoja/kylmäpuristettuja rasvoja.

Kynnessä Kleancolor Holo Pink 134.

Joko olet kokeillut näitä huulivoiteita ja mikä on suosikkimakusi?


4 kommenttia:

  1. Ei ole kokemusta ja messuiltakaan ei tarttunu mukaan.Ne maksoi siellä 4e/kpl tai 3kpl/10e jos en ihan väärin muista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin minäkin muistaisin, että 4 euroa kipale, nyt kun mainitsit.

      Poista
  2. Hei, tämä on kyllä sellainen tuote mitä on kokeiltava. :) Olen blogisi tuore lukija. Ihan sattumalta tämän löysin ja täällähän on kaikkea kivaa, joten jäin seuraamaan. :)

    http://pikku-bambin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa blogiini! Käynpä myös vastavierailulla.... :D

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!