perjantai 17. lokakuuta 2014

Pysytäänpä vielä kenkäaiheessa

Brändien laajennut menee joskus yli hilseen, joskus taas ei. Mihin luokkaan nyt sitten tämänkin sijoittaisi. Viime postauksen kuva-arvoitus tuli selvitettyä hienosti Photogothicin toimesta. Sehän se on, yhtä himoittu kuin Christian Louboutinin kengät, Rouge Louboutin. Joka vietiin heti käsistä, kun se ilmestyi Selfridgesin myytäväksi.


Siitä sanotaan seuraavaa (vapaa käännös): Christian Louboutinin eloisan punainen kynsilakka sopii jokaiselle ihon sävylle. Fasetoidussa pullossa on patentoitu sivellin ja lakka on tuplapatentoitu antaen korkean kiillon ja pysyvyyden kynsillä. Erotukseksi muista kynsilakoista pullo on myös suunniteltu korkeimmaksi. Se on saman korkuinen kuin Ballerina Ultima -kenkä, jonka korko on korkein Christian Louboutinin ikinä suunnittelema (20,5 cm).



Sävyjä on muitakin, ja pullollinen irtoaa n. £36 + postikuluilla. Tuliko yhtään hinku?

The Pops....

The Noirs....

The Nudes....
 

3 kommenttia:

  1. Varmasti ihania lakkoja mutta ei raskis kyllä ostaa =)

    VastaaPoista
  2. Onhan tuon pullon muotoilu uoea ja erityisesti nudesävyt kauniita, mutta...No en todellakaan, mun sormiini saa luvan kelvata huomattavasti edullisemmat väri ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ellen olisi ihan hiljattain organiseerannut kosmetiikkaani ja myös sen myötä hoksannut noitten kynsilakkojen paljoutta, olisin varmaan tuon rougen haksahtanut ostamaan. Pöllö minä.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!