maanantai 20. lokakuuta 2014

Hiukan Botoxia ja hyaluronihappofilleriä

Olen aina ollut utelias kokeilemaan kaikenlaista, ja nyt sitten sain tänään päähäni kokeilla Botox-tuikkua kulmien välissä oleviin Sibeliusryppyihin, joista ei näytä pääsevän eroon, koska minulla on aina ollut taipumus rypistellä kulmia. Se olikin helppo nakki, eikä edes paljoa sattunut.



Kuva otettu piikittämisen jälkeen, nyt pitäisi pysyä kuntosalilta poissa 48 tuntia ja muutamassa päivässä uulemma näkee, miten Botox asettuu otsaan.

Ajattelin, että saman tien voisi sitten ottaa silmänurkkiin toisen satsian ainetta, ja vaikka siellä ei niin paljon kurttuja olekaan, on kiva nähdä, josko nekin vähät siliävät.



Tässä kuvassa näkyvät kolme pistojälkeä hyvin. Molemmille puolille laitettiin samalla tavalla.

Itse asiassa alunperin menin vastaanotolle laitattamaan hyaluronihappofilleriä nasolabiaalijuonteisiini. Tässä vasen puoli pistämisen jälkeen. Ei ongelmia, tosin hiukan turvottaa, kuten huomaatte.





Valitettavasti oikealla puolella neula osui ilmeisimmin verisuoneen ja tunsin sen heti pistettäessä, auts. Kohtaan turposi aikamoinen patti, jota nyt on haudottu kylmäpakkauksella. Siihen taitaa  kehittyä aikamoinen "luumu", mustelman alku on jo nähtävissä. Huoh, kaikkea sitä tuleekin tehtyä.

Postailen kuvia, kunhan tulokset näkyvät. Toivottavasti tuosta mustelmasta ei tule isoa, kipeä se ainakin hiukan on. Ihan vaan vinkkinä, jos käytte piikitettävänä, omegakapselien syönti kannattaa lopettaa jo viikkoa aikaisemmin, jolloin verenpurkaumien todennäköisyys vähenee. Minä en tietenkään sitä hoksannut tehdä, koska tämä koko homma putkahti vasta tänään mieleen. Enkä ole aiemmin saanut tällaisia hoitoja naamatauluuni, eka kerta siis, enkä ajatellut asiaa sen kummemmin.


3 kommenttia:

  1. Yllättävää, kun muutoin seuraat kosmetiikan ja ruuan sisältämiä aineita tarkoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat paikallisesti vaikuttavia aineita, eikä tuo hematooma niistä johdu, eikä pistäjästäkään. Posken verisuonitusta ei näy niin helposti kuin esim. otsan.

      Itse aineet eivät haittaa (vähäisissä määrissä, järki kaikessa). Katsotaan auttaako hyaluronihappo todella kuivaan ihoon, ja botuliini päänsärkyä aiheuttavaan kulmien rypistelyyn, josta en näytä pääsevän eroon.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!