lauantai 18. heinäkuuta 2015

Joo, mä ostin sen sitten....


Kamalaa tuhlausta, mutta kävin sen kuitenkin hakemassa. Siis DKNY:n A Drop of Rosen. Tästä voi lukea, mitä Fragrantica tästä tuoksusta sanoo. Edelliseen postaukseen unohtui laittaa DKNY:n A Drop of Vanillan arvio Fragranticassa, joten linkitän senkin tähän.

Avaielementti näissä Pure-tuoksuissa on ekologisuus ja ainakin minun sydäntäni lähellä oleva asia, eli naisten aseman parantaminen. DKNY partneroi tässä asiassa Care:n, maailmanlaajuisen humanitäärisen organisaation kanssa, joka tukee naisten asemaa taistelussa köyhyyttä vastaan.



Henkilökohtaisesti uskon myös, että ainoa tie rauhaan on naisten koulutus ja tasa-arvo maailmassa. Ei siinä tarvita mitään telaketjufeminismiä, vaan mahdollisuus opiskella ja ansaita elanto.

Tuoksun ydin on Damaskonruusussa, eli Rosa Damascenassa, tai ruusu-ottossa, kuten sitä myös kutsutaan. Nämä ruusut ovat kasvaneet luomuna Turkissa Ispartan laaksossa, kerätty käsipelillä ja uutettu kalliiksi ruusuöljyksi. Tästä voi lukea lisää täältä. Mielenkiintoinen juttu!

Itse tuoksussa on turkkilaisen ruusun lisäksi herkullisesti mustaherukkaa, verbenaa, magnoliaa ja seetripuuta.

Lisäksi voin kertoa, että sen lisäksi, että tuoksu on  luonnollisesta lähteestä (ruusu), sen pakkaus on kaikkiaan kierrätettävissä.




Tällä ruusulla on farmakologisia ominaisuuksia, joista ajattelin postailla huomenna.

2 kommenttia:

  1. Katselin tuota samaa. Pakkaus on ekologinen, mutta itse tuoksu ei ole luomua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa. Se ei ole luomu, piti kirjoittaa, että tuoksuaineet (ruusu) ovat luonnollisia, eikä luomua, korjaan virheen.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!