tiistai 7. heinäkuuta 2015

Vähän tuntemattomampi ylläriboxi (ja tuntemattomampi kosmeboxi, jota toimitetaan myös Suomeen)

Hohhoijaa, pankkini vaihtoi luottokorttini toiseen ja kaikkialle muualle nettiin sen päivitin, mutta Livboxin tiedoista sen unohdin  - kunnes sain muistutuksen, ettei boxia voida veloittaa siltä (vanhalta siis). En päivittänyt uutta kiireen keskellä välittömästi, joten sen tehtyäni tuli tieto, että boxi on myyty loppuun. Harmitti silloin, mutta ei nyt, kun kurkin muista blogeista boxin sisällöstä.

Se Kloranen kuivashampoo olisi ollut ainoa boxista haluamani tuote :)

Mutta ilahdutinpa itseäni luomuiluboxilla USA:sta. ECO EMI:n random boxilla, jossa on kokoelma kaikenlaista sälää. Ihan vaan uteliaana...


No olihan siellä sitten kaikenlaista. Alkaen monitoimibambupyyhkeestä, joka ei ole kertakäyttöinen. Sitä voi näemmä käyttää niin ihonpuhdistukseen kuin siivoamiseenkin (alemmassa kuvassa se on ylimpänä).


Alimmaisena mainittu bambupyyhe. 
Yllä vasemmalta oikealle: Arnica-kipugeeliä, Palmetto Derman Collagen Booster & Restoration Serum -näyte ja Keeki-merkkinen Cuticle Rejuvenator. Tulivat kivassa pitsipussissa.

Pakkaus Eslorin tuotenäytteitä ja Marlo's Bake Shopin pehmeä biscotti, makuna tuplasuklaa ja espresso.



Aromaflagen tuoksunäyte, jossa on vaniljaa, sitrusta ja seetripuuta, oli miellyttävä. Ei lisäaineita, eikä parabeeneja, tuoksu vain aidoista öljyistä. Vieressä iso purkki, jossa on veteen seloitettavaa kasvonaamiojauhetta, mansikan ja kermantuoksuista sellaista. Merkki on bodybrana, ja kauppa löytyy näköjään etsystä. Aika kiinnostava tuote!


Mustassa organzapussissa saapuvati herbal aloe & herb cleanser, facial oil ja neroli toning mist -näytteet.

Ai niin, ja oli siellä myös orgaaninen tropical peach drink mix myös, unohtui kuvista!

*****
Niille, jotka ovat kiinnostuneet uusista boxituttavuuksista, voin kertoa, että Mirenessellä voi koota oman boxinsa tai tilata joka toinen kuukausi tulevan boxin. Täysikokoisia tuotteita, ja toimittavat ympäri maailman. Käykääpä kurkkaamassa!

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!