keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Lookfantastic Beauty Box, kesäkuu 2015

Tilasin taas tämän loodan, matkakokoja kun tarvitaan. Nyt kyllä kuitenkin arvelen asiakkuuteni ko. lafkaan loppuvan tähän, sillä tämä oli jo toinen kerta kun käytän minulle s-postiin tulleen tajouskoodin, joka ei sitten toimikaan, eikä mitään hyvitystä ole luvattu. Eikä koko tilausta voi edes perua heti sen tekemisen jälkeen. Yritetty on.


Katsotaas, mitä loodassa oli, vasemmalta oikealle....

Ylhäällä vasemmalla Muradin Rapid Collagen Infusion - putkilo, hyvin suljetussa ja uudelleen suljettavassa pussissa. Hyvä, kokeilen mielelläni! Vähentää kuulemma juonteita ja ryppyjäparissa tunnissa.

Sen vieressä mustassa pullossa label.m:n Shine Spray -kiiltosuihke, jossa on myös UV-suoja. Kiva juttu! Eikä ole aerosolipullo, joten sopii kiikutettavaksi mukana lentokoneen kabiinissakin. Tosin, on siellä pieniä aerosolipullojakin ollut mukana ja ainoastaan kerran semmoisesta on joku turvatarkastuksessa närissyt.

Sen oikealla puolella on Caudalien Vinoperfect Radiance Serum -tuubi. Tämä kuuulemma kirkastaa, vaalentaa ja tasoittaa ihon sävyä ja on Ranskassa no 1 -tuote ihon tummia läiskiä vastaan. Tuote on öljytön, joten sopii hyvin meille sekaihoisille.

Ylhäällä oikealla on pieni pullollinen Korresin Aloe & Soapwort -shampoota tiheään hiustenpesuun. Ihan OK. Soapwort on muuten rohtosuopayrtti....

Alhaalla vasemmalla on Renin Glycolactic Radiance Reneval Mask -tuubi, joka kuorii ihoa ja häivyttää epäpuhtauksia. Tämä tuote on valittu Tatler-lehden Beauty Awardsien 2015 parhaaksi kasvonaamioksi. Innolla kokeilen...

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä on Nuxen Mini Crème Prodigieuse, joka on vahva antioksidanttivoide sekaiholle.

Siinäpä taas testattavaa.

1 kommentti:

  1. Hei Dzinni, sinulla on tosi mukava blogi!

    On mielenkiintoista lukea kokemuksiasi näistä beauty boxeista. Itse tilaan tällä hetkellä vain Liv-boxia mutta olisi kiva joskus kokeilla muitakin. Sinun postauksista saa paljon hyödyllistä infoa, kiitos siitä :)

    Annika

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!