maanantai 13. heinäkuuta 2015

Runotytön vapaapäivä

Minä se täällä vaan aivastelen. Rämpytän Within Temptationia ja muuta sensellaista, syön roskaruokaa ja kaikkea muuta mitä teatteriin hinkuva mies ei kaunosieluna ihan hyväksy. Oli sitten Lontoo tai Turku, tällä mielialalla istuskelisin kahviloissa joen rannalla ja katselisin viinilasi nokan edessä ohikulkijoita ja nauttisin  - no tässä tapauksessa en kuitenkaan kauniista säästä, sillä sitä ei ole kummassakaan.



Kävinpä nyt kuitenkin pizzalla ja join pari viinilasillista. Ei aina jaksa edes syödä kovin terveellisestikään, joskin minulla ei ole mitään valittamista kun ruoka tulee kotona pääsääntöisesti nenän eteen ja se on terveellistä ja herkullista; vihersalaattia, kasvis- ja kalavoittoista ja useampi ruokalaji illallisella.

Hemmottelusta kiitokset hänelle, joka saattaa jopa lukea tämän postauksen, mutta nyt en ole kovin kulturellilla tuulella, ja siksi siis voi pitää vapaaillankin ja vaikka runoilla itsekseen jotakin älytöntä. Nenän niistelyn ja aivastelun lomassa.

Ja ne runot? Ihan tyhmiä ja iloisia vain omassa mielessäni!

Mutta siis se oli minun rälläyspäiväni, joka kohta tulee loppuunsa. Jos jaksoit lukea loppuun asti, niin kerro, millaisesta kosmetiikasta olet kiinnostunut. Aion näet arpoa jotakin, mutta se on ylläri, johtuen siitä, että kaikenlaista on ihan liikaa varastoissa. Random.org arpoo voittajan, ja arvontaa en mainosta tämän enempää. Voitto voi olla iso tai pienempi, riippuen toiveistasi ja arvan osumisesta kohdalle! Tai kiinnostuksesi kohteesta!

Tylsä voitto se ei kuitenkaan varmaan ole, ja se "most probably" on kosmetiikkaa, ellet ole kiinnostunut esimerkiksi ruoanlaittoon ja ruokaan liittyvistä jutuista (siinä tapauksessa KERRO SE, sillä arvan osuessa kohdalle saat omzn kiinnostuksesi mukaan jotakin)! Muutkin kiinnostuksen kohteet huomioidaan, kunhan ne liittyvät blogini aiheisiin :D

Arvonta on avoin vain vakkarilukijoille ja aikaa osallistua on heinäkuun 20. päivän loppuun saakka. Vakkarilukijaksi saa toki liittyä osallistuakseen.

Nyt vaan jännäämään!

9 kommenttia:

  1. Itsekin niiskuttelen menemään ja haaveilen pitsasta. Ja viinistä. Ja piristävästä kosmetiikasta. Erityisesti blogissasi sytyttää kaikenlainen kosmetiikka, jota ei Suomesta saa. Kaikki uusi, ihmeellinen ja ennenkuulumaton kiinnostaa! Lueskelen seikkailuistasi vakkarina bloglovinin kautta, msesmsesmses (at) gmail.

    VastaaPoista
  2. Kosmetiikasta kiinnostaa suihkugeelejä ja kynsituotteita lukuunottamatta kaikki, erityisesti vartalovoiteet, kosteusvoiteet, meikit (erityisesti silmämeikkituotteet, mutta myös meikkipohjat, poskipunat ja korostus/varjostustuotteet) ja huulirasvat. Mutta ei ruoka-aiheisetkaan jutut vastenmielisiä ole ^^

    VastaaPoista
  3. Kosmetiikasta itseäni kiinnostaa meikinpohjustustuotteet, kuultoposkipunat/kuultovarjostustuoteet poskipäille , huulipunat, huulirasvat. Sunnuntaina lähden viikoksi Kreikkaan Rhodokselle, siellä tulee kyllä herkuteltua ja varmaan juapoteltuakin viineja yms :)

    VastaaPoista
  4. Kasvojen ihonhoito on lähellä sydäntäni, koska ikää ja sen myötä ryppyjä on jo tullut; ryppysota on käynnissä :) Olen vakkarilukijasi Bloggerin kautta.
    66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Kosmetiikasta kinnostaa varsinkin (rasvaisen ja ikääntyvän ihon) ihonhoito, esim. korealaiset tuotteet, Myös ruoanlaitto kiinnostaa :-)

    VastaaPoista
  6. Hih, arvatenkin minua kiinnostaa kaikki kynsiin liittyvä, sellainen kynsihöperö kun olen. Myös tuoksut ja anti-age -osasto tietenkin. Terkkuja ja anteeksi kun haastejuttu vain viipyy ja viipyy...

    VastaaPoista
  7. Minua kiinnostaa lähinnä aikuisen ihon hoito ja meikkaus, ja erityisesti edulliset löydöt. Vartalotuotteet eivät innosta yhtä paljon kuin kasvotuotteet, paitsi jos kyseessä on kynsien lakkaus/hoito, jota harrastan mielelläni.

    VastaaPoista
  8. Vakiolukija tp tässä ilmoittautuu kilpailuun. Itse käytän harvemmin kosmetiikkaa, vaikka innolla ja tarkkaan luen kaikki selosteesi. Voisihan kokeilu silti piristää. Hiuksetkin on ihan lyhkäiset ettei hoitoaineitakaan juuri tarvitse, mitä nyt kutinaa päänahassa. Myöhästyin tästä arvonnasta päivällä parilla. Nyt uusi yritys kun jatkoit aikaa. Silloin oli aikomus kirjata kiinnostuksen kohteeksi matkatarviketuotteet eli pienet pakkaukset, kun alkusyksystä piti reisssata. Nyt kuitenkin reissataan sairaalaan ehkä pitemmäksikin aikaa. Jotain helppokäyttöista kai sielläkin kasvoilleen tarttisi.

    VastaaPoista
  9. Mie tykkään kaikesta kosmetiikasta, millä saan nämä valvomisen ja murheiden merkit piilotettua... Mutta noin ylipäätään olen kiinnostunut ympäristöystävällisestä ja mahdollisimman kemikaalittomasta kosmetiikasta. :)

    leevilotta(at)luukku.com

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!