perjantai 10. heinäkuuta 2015

Viikonloppua!

Olen tänään ihmetellyt yhtä juttua; miksi poankista toiseen rahansiirto kestää niin kauan? Siirsin omalta Nordean tililtäni omalle OP:n tililleni rahaa, ja kesti viikon, ennenkuin se ilmestyi näkyviin OP:n tilillä. Osaako joku selittää miksi se kestää niin kauan? Kenen käytössä ovat rahat sillä aikaa? Jos nyt vaikka siirto olisi jokin suuri summa, esimerkiksi 100 k euroa, nin joku korjaa korot, vähintään. Samantapainen tilanne sattui kun eräs henkilö maksoi omalta OP:n tililtään minun OP:n tililleni rahaa, ja sekin näkyi online vasta parin päivän päästä.



Olen taas ruvennut käymään kuntosalilla, neljä kuukautta oli sairausvapaata, eikä ranne oikein vieläkään ole kunnossa, mutta jotakin sentään voin tehdä. Ihanaa, että pääsen taas vanhaan rytmiin! Raskaan liikunnan puute alkoikin jo rassata, ja pahasti.

Mitä tulee lannerangan kasvaimiin, luulen, että liikunta on ihan hyvä juttu siihenkin kipuiluun. Kävin viime viikolla seurannassa (magneettikuvaus) ja vastaukset soittaa lähettänyt lääkäri vasta kuun lopussa, koska on lomalla. Kukaan ei ajattele, että minua ehkä kiinnostaisi kuulla ihan tuoreeltaan tilanne. Nyt on ollut tosin niin kiirettä, etten ole oikein ehtinyt ajatella koko asiaa, ainakaan paljoa. Joku muu voisi jo olla ohan hermoraunio viiveen takia.

*****
Asiasta seitsemänteen: Olen niitä ihmisiä, jotka tykkäävät pitää pientä käsivoidetuubia aina mukana. Jotkut tuubit vaan ovat sellaisia, joista korkki irtoaa helposti ja koko laukun sisältö on sitten töhnässä.

Olin shoppailemassa ja huomasin, että pyöreihin hylsyihin pakatuista huulirasvoistaan tunnettu EOS on ruvennut valmistamaan myös käsivoiteita. Tai voi tietty olla, että niitä on ollut tarjolla jo pitkän aikaa, mutta en vaan ole niitä hoksannut.

Purkki näytti käsilaukkuun sopivan malliselta ja niinpä ostin kurkuntuoksuisen. Ihana tuoksu ja voide imeytyy käsiin nopeasti, joten tykkään, ja voin suositella! Tarjolla oli myös kukkaistuoksuista, mutta ostin nyt alkuun tämän yhden. Todennäköisesti tämän loppuun käytettyäni kokeilen myös sitä toista!




Mukavaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Erikoista että rahoissa kesti noin kauan,kyl ne yleensä tulee päivässä tai parissa tilille

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!