torstai 11. lokakuuta 2018

Arvontaa pukkaa

Laitetaas taas pitkästä aikaa arvontaa kehiin. Hankin kesällä Colourpopilta muutaman luomiväripaletin (ehheh, vaikken mikään luomivärien suurkuluttaja olekaan), ja laitetaanpa tämä Sol-paletti nyt kiertoon käyttämättömänä (huomasin sen saattuani, että siinähän on samoja sävyjä kuin viime kevättalvella hankkimassani Huda Beautyn paletissa, joten palkintopaletti on siis ihan iskemätön, eikä sen nappeja ole kuin katseltu, ei siis koskettu).





Paletissa on yhdeksän aurinkoista sävyä, joissa on niin kimallusta kuin mattaa. Rasiassa on iso peili kannen sisäpuolella.

Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee:

- olla blogini lukija (kerro mitä kautta luet  - ja lukijaksikin voi liittyä, toki, eli uudet lukijatkin ovat tervetulleita)
- kertoa kommenttikentässä jotakin viime kesästäsi
- tulla arvonnan loputtua tämän postin kommenteista katsomaan, oletko voittanut (tämä on tärkeää, sillä sinulla on  jälkeen 24 tuntia ilmoittaa minulle paletin toimitusosoite, muuten arvonta menee uusiksi ja palkinto sinulta siis sivu suun)

Osallistua voi aina 22.10. vuorokauden loppuun saakka, ja 24 tunnin aika voittajan ilmoittaa osoitteensa alkaa 23.10. klo 14.00 (siihen mennessä voittaja on ilmoitettu). Ajat Suomen aikaa.

Onnea arvontaan!

PS: Edellisestä tuoksuarvonnasta yksi voittaja ei ilmoittautunut ollenkaan, eli vielä ehtisi, jos hän tätä sattuisi lukemaan ja itsensä tunnistaa. Tästä syystä laitan takarajan voittajan yhteydenotolle, en siis halua jättää palkintoa roikkumaan laatikossani määrättömäksi ajaksi. Toivottavasti ymmärrätte.

22 kommenttia:

  1. Bloggerlukijana mukaan.
    Mennyt kesähän oli ihan unelmakesä, tykkään niin paljon lämmöstä ja lämpimiä kesiä on niin vähäm ollut.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Bloggerin kautta seuraan. Kesällä tuli käytyä Bulgariassa ja Rodoksella Suomen lämpimistä keleistä huolimatta

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Bloggerin kautta luen.
    Viime kesä meni kotona koti- ja pihahommissa ja ukkelia "vahtiessa" hänen ison leikkauksen jäljiltä. En käynyt missään muualla kuin kaupassa, noin suunnilleen;)
    Paletissa on kivat sävyyt. Colorpopin meikkejä en olekaan koskaan käyttänyt.

    VastaaPoista
  4. Bloggerin kautta luen. Kesä meni aika rauhallisissa merkeissä, helteistä nauttiessa. Mies joka täällä asuu paranteli polveaan, joten yhteiset reissut oli aika rajoitettuja.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Onpa kaunis paletti! En tällä kertaa osallistu, koska hankin juuri samat sävyt sisältävän paletin. Seki on myös Hudan, joten varmaan sama kuin sinulla. :D Mukavaa, että jaksat postailla kosmetiikasta ja järjestää arvontojakin. Tsemppiä paljon vielä terveystaisteluun!

    VastaaPoista
  6. Bloglovinin kautta :)
    Osallistun arvontaan ,ihana paletti.
    Mun kesä meni ihan vaan Suomessa ,eikä mulle tainnut tapahtua mitään kauhean extremeä.Toisaalta hyvä mulle ja jos syyslomalla tai talvella pääsis taas lomamatkalle niin se on ihan passelia.
    Ai niin ,olin elämäni ekaa kertaa festareilla,mutta mun seura käyttäytyi huonosti ja koko keho oli ihan hajalla seuraavana päivänä niin enpä tiedä.Ite hoilasin ja hypein ja olin nolo,mutta sitten tuli jotain mustasukkaisuusdraamoja ,kun joku mies tuli kehumaan mun silmien väriä ja jotain muuta feikkiä.Oli siis värilliset piilarit;)
    En varmaan ikinä enää mene örveltämään festareille,kun tulee niin paha olo.Tiedän kyllä,ettei siellä ole pakko juoda,mutta en silti mene.Enkä edes ole hevimetalli-fani ollenkaan niin oli vielä vähän väärät festritkin .
    Oo,sori,mä jaarittelen.

    VastaaPoista
  7. Bloggerin kautta seuraan. Onpa nätti paletti! Viime kesästä tulee tietenkin mieleen kuumuus, jota jo hiukan kaipaa näin syksyn saapuessa. Kesällä tulikin paljon ulkoiltua ja pyöräiltyä, joka on yksi suosikkiharrastukseni. Myös ulkomailla kävin, Hampurissa ja Budapestissa :)

    VastaaPoista
  8. Kesällä oli kuuma, suorastaan tukala olla, kun kilpirauhasen liikatoiminta voimakkaana päällä ja helleaalto päällä, hiki vaan valui. Luen Bloggerin kautta :)

    VastaaPoista
  9. Bloggerin kautta luen.
    Viime kesästä on jäänyt päällimmäisenä mieleen tappokuuma eikä yhtään lomaa.

    VastaaPoista
  10. Olin koko kesän töissä, mutta ehdin myös matkustaa ja nähdä ystäviäni
    annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Bloggerin kautta luen,kesästä päällimmäisenä on jäänyt mieleen ihana lämpö ja ulkomaanreissut :)

    n-i-n-n-u@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Viime kesässä parasta oli varmasti ihan huikeat ilmat :) Mitään ihmeellisempää reissua en päässyt tekemään, mutta oli oikein kiva nauttia hyvistä ilmoista ihan koti-suomessakin. Tuli syötyä monet mansikat ja jäätelöt järven rannalla pitkän päivän päätteeksi, sitä varmasti kaipaan viime kesässä kaikista eniten :) Seurailen blogiasi bloglovinin kautta :)

    VastaaPoista
  13. Kävin voimme kesänä eka kertaa Taidekeskus Salmelassa Mäntyharjulla. Hieno paikka ja upea konsertti jossa solistina Valtteri Torikka. Viime kesästä jäi mieleen myös kuumat ja aurinkoiset ilmat. Blogspotin kautta lueskelen tätä blogia

    VastaaPoista
  14. Ihanan kuuma kesä oli, rakastan aurinkoa ja sattui niin että oltiin kahteen otteeseen vielä Kreikasta lämpöä hakemassa kun ei arvattu että täällä olisi niin lämmintä♥ Bloggerin kautta mukana!

    VastaaPoista
  15. Bloggerin kautta luen.
    Viime kesä meni pitkälti töissä ja yrittäen selvitä tukalan kuumista päivistä hengissä. Turun saaristossa tuli vierailtua ja pieniä päiväreissuja luonnon helmaan!
    Paletin värit on ihanan syksyiset :)

    VastaaPoista
  16. Bloggerin kautta lukijana :)
    Viime kesä meni pääasiassa oman alan kesätöissä, mutta tuli sitä käytyä rannallakin kavereiden kanssa ja festareilla.

    VastaaPoista
  17. Voittaja on Kristalli!

    Pidinsin arvontaa päivällä, koska olin eilen sattuneesta syystä pois koko päivän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei minähän se! sähköpostini on krista.eerika@gmail.com

      Poista
    2. Hei, hyvä kun huomasit! Laitatko paletin toimitusosoitteen vaikka tuolla oikeassa klumnissa olevan yhteydenottolomakkeen kautta, niin tulee varmasti perille!

      Poista
    3. Teille muille kiitos osallistumisesta! Suunnittelen vielä ainakin yhtä arvontaa ennen joulua, joten pysykäähän langoilla!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!