perjantai 23. marraskuuta 2018

30 kysymystä ja 30 vastausta

Blogeissa on kiertänyt tällainen kysely, ja nappasin sen Sarin blogista sitten tänne  - vaihtelun vuoksi.

Avioliittoja: Yksi. Mies edesmennyt jo aikoja sitten. Nuoruuden humputus.

Kihloissa: Kerran, ks. edellinen vastaus.

Lapsia: Ei tällä (työ)matkustamisella, maan vaihdoilla jne. ole ehtinyt omia hankkimaan. Eikä ole ollut tarviskaan. Nyt on nykyisen miehen myötä 2+1 ja heidän lapsensa. Puuhaa tässäkin.

Lemmikkejä: Omistin ihanan Kuwaitinkoissun liki 18 vuotta, rauha hänen sielulleen. Hän oli yhteishuoltajuudessa silloisen exäni kanssa, mikä mahdollisti viikottaiset ulkomaantyömatkani.


Leikkauksia:  Joo, en jaksa laskea.

Tatuointeja: Ei, ellei kosmeettisia kestopigmentointeja lasketa.

Lävistyksiä: Kahdet molemmissa korvissa. Nenässä oli joskus, mutta ei enää.

Muuttoja: Olisiko 5 plus nämä ulkomaanjutut, jolloin oma kiintopiste (lue asunto) on ollut aina Turun jokirannassa odottamassa ja käyttövalmiina. 

Ottanut lopputilin: Kolmasti, ja hyvä näin.

Ollut saaressa: Lapsuudessa vanhempien kesäasunto oli saaressa, ja Turun saaristoakaan ei ole oikein voinut välttää 😆 . Niin ja kummitädillä oli kesäasunto Inkoon saaristossa; siellä usein vietin kesiäni. MUOKS: Jäin miettimään tätä saarijuttua, onhan niitä: mm. Brittein saaret, Isle of Wight, Irlanti, Ceylon, Bahrain, Penang, Singapore, Manhattan, Long Island, Hongkong, Lantau, Sjaelland, Suomenlinna, Alcazar, Robben Island, Raippaluoto, Hailuoto, Ahvenanmaan saaret...

Autosi: Olen Volkkarin naisia ollut jo monen auton ajan!

Ollut lentokoneessa: Jessus, en todellakaan ole laskenut!

Onko joku itkenyt vuoksesi: Valitettavasti kyllä....

Ollut rakastunut: 
Joo, myönnän. Joskus syvästikin.

Ollut ambulanssissa: Kerran! Kun katkaisin koipeni...

Luistellut: Joo, ja ollut oikein hyväkin siinä ja ottanut taitoluistelutunteja lapsena. 

Surffannut: Sitäkin, mutta ei ollut minun lajini., kuten ei vesihiihtokaan.

Kesynoloinen pörröhäntä pihapuussa kun tänään lähdin kaupungille.

Ollut risteilyllä: Kyllä, ja useasti. Viking Grace on kiva!

Ajanut moottoripyörällä: Ei todellakaan!

Ratsastanut hevosella: Nuorempana, kyllä, mutta se jäi sitten aikuisuuden kynnyksellä. Tai voisiko sanoa, että vaihtui raviharrastukseen, joka tosin sekin on jäänyt. Royal Ascotin laukkakisoissa kuitenkin käyn, koska olen Royal Enclosuren jäsen. Vähän OT...

Lähes kuollut: Jaa-a. Jäänyt parivuotiaana auton alle, mutta ehkä en silloinkaan, luulen.

Ollut sairaalassa: Muutamaan otteeseen, ja lähtenytkin sieltä pari kertaa touhuun kyllästyneenä omin lupineni. Yhä hengissä.

Suosikkihedelmä: Ne ufonmalliset persikat! Tällä hetkellä. Kirsikat ja boysenmarjat ovat kestosuosikkeja, vaikka siis ovat marjoja (englanniksi sanotaan kuitenkin fruit niistäkin)

Aamu vai ilta: Olen enemmän iltaihminen. Pääsen kyllä sängystä ylös aikaisin, mutta tykkään touhuta aamupäivän omiani kotona. Sveitsissä se oli hyvä, kun meillä ei ollut välttis mitään työaikoja, eli menin joskus töihin vaikka iltapäiväyhdeksi, jos niin huvitti. Tämä siis, ellei aamupäivällä ollut mitään välttämättömiä nokakkain-kokouksia (joita kyllä oli aika harvoin). Tykkäsin tästä.

Lempiväri: Riippuen siitä, missä se väri on. Yleensä tykkään katsella oranssin eri sävyjä. Vaaleanpunainen on kauhistus missä tahansa.

Viimeisin puhelu: Soitin äsken iankaikkisen "vanhalle" työkaverilleni Hampuriin. Ihana kuulla kuulumisia pitkästä aikaa!

Viimeisin viesti: Ystävättärelle Dubaihin. Ehkä en viitsi toistaa sitä, höh.

Kahvi vai tee: Tee. Olen jättänyt kahvin kittaamisen.

Kissa vai koira: Koissut!

Paras vuodenaika: Syksy pimeine iltoineen, aina talven tuloon saakka.

Oliko vastauksissa jotakin yllättävää?

5 kommenttia:

  1. Kiva, että sinäkin tartuit tähän:)
    Koirajuttu oli mulle uutta tietoa. En ollut tietoinen, että sinulla on ollut koira. Volkkari ja taitoluistelu olivat myös uutta. Kiva tietää sellaistakin sinusta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koissu oli löytö Irakin rajalta Kuwaitista. Todella arka, emonsa hylkäämä ja potkittu. Pelkäsi aina sanoinkuvaamattomasti tummempia ihmisiä. Ihana koissu kaikenkaikkiaan. Kaipaan kovin. Hän alkoi pyörtyillä juuri ennen 18-vuotispäiviään (tiesimme vain suunnilleen hänen syntymänsä, koska neiti oli löytökoira) ja sitten röntgenissä selvisi levinnyt syöpä keuhkoissa. muutenhan neitokainen oli elämänsä todellakin terve.

      Poista
  2. Minäkään en tykkää vaaleanpunaisesta, se olisi kauhistus vaatteissa tai sisustuksessa. Ehkä kosmetiikkatuotteissa se vielä menisi, siis pakkausvärinä muttei esim. luomivärin sävynä :)

    VastaaPoista
  3. Tein iteki tän vasta blogiin. Näitä on hauskaa tehä ja hauskaa lukea.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!