tiistai 27. marraskuuta 2018

4 x joulunpunaista huuliin

Pikkujouluihin on kiva laittaa huuliin hieman normaalia kirkkaampaa punaista. Pöyhin laatikoitani ja löysin neljä jouluun sopivan väristä huulipuikkoa.Aloitetaan vasemmalta. Clarinsin Baume Cristal/Crystal Balm on näistä ohuin, ja siinä pigmenttistä ydintä ympäröi hoitava ja huulikiiltomainen kerros, jossa on huulien juonteita täyttäviä aineita, geelimäisiä ja ihoa hoitavia öljyjä ja pro-keramideja. Sävy on 05 Crystal Rose, eli taittaa hiukan kylmään ruusunpunaiseen.


Toisena ja neljäntenä kuvassa on kaksi MAC:in huulipuikkoa, sävyt Vegas Volt (hiukan oranssihtava, ja klassikko Ruby Woo. Hyviä ja pigmenttisiä perushuulipunia jotka pysyvät pikkujoulujenkin vilskeessä hyvin paikallaan. Hieman mattaisia ovat kumpikin.

Ylempänä Vegas Volt, alempana Ruby Woo.

Tämänhetkinen huulipunasuosikkini on aloituskuvissa kolmantena, ja se tulee sveitsiläis-itävaltalaiselta Exurbelta jonka vegaanisessa tuotteessa on kaikki kohdallaan - tällä kertaa jouluista sävyä myöten. Erinomainen pigmentti, ei kuivata huulia ollenkaan ja hyvän pysyvyyden mukana tulee myös hyvä kiilto. Nämä kaksi viimeksimainittua kun harvoin löytyvät samasta tuotteesta! Sävyn nimi on Sexual Healing.


Harmi, ettei näitä myydä Sveitsin ulkopuolella muuta kuin Wienissä. Jos matkustat, tsekkaa ostopaikat täältä. Toimittavat kyllä postitse Suomeenkin ja kun äsken tilasin yhden huulipunan, niin postimaksu oli 0 euroa. Tilaamaan pääset täältä.

Onko sinulla joku jouluinen suosikkihuulipuna?

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!