perjantai 2. marraskuuta 2018

Roskapostaus

Kun joku tuoteputeli tyhjenee, en pääsääntöisesti ikinä muista laittaa sitä jemmaan tai kuvata tällaista roskakoostetta varten. Nyt huomasin, että muutama eri paikoissa ollut misellivesipullo ja muuta sälää tuli tyhjiksi suurinpiirtein samaan aikaan, joten kerätäänpä tähän hiukan katsausta loppuneista.


Aloitetaan oikealta: Puolalaisen Lirene-merkin (Irene Erisin edullisempi brändi) oli epäpuhtaalle iholle tarkoitettu versio, joka sisälsi mantelihappoa, aktiivista sinkkiä ja allantoiinia. Toimi hyvin kesän rasvoittamalla iholla, joskaan en lievän kuivattavuutensa takia käyttänyt ihan joka päivä.

Herbina Energy Boost -misellivesi sisälsi tyrnimehua ja appelsiininkukkavettä. Normaalille ja sekaiholle tarkoitettu misellivesi hoiti tehtävänsä herättämättä mitään sen kummempia intohimoja.

Sephoran puhdistusöljy sisälsi puuvillaöljyä ja oli hiukan liian paksua minun makuuni. En osta toiste.

Mixa on ranskalainen merkki ja ranskalaisista merkeistä on todettava noin yleisesti, että ne ovat aika hajustettuja. Tämä misellivesi oli ihoa kosteuttava (anti-dryness) ja poisti hyvin lian ihon pinnalta. Plussaa iso pullo ja edullinen hinta. Ph fysiologinen 5.5 ja tuote sisältää mm. glyseriiniä ja pantenolia.

Roses Natural Rose -misellivesi tuli mukanani Bulgariasta keväällä, ja se sisälsi siis ruusuvettä. Hyvin toimi ja ostaisin toistekin.


Käsivoiteita, joita kuluu aina: Lirenen Dermal Therapy Hand and nail Cream oli hyvä ja edullinen peruskäsivoide, joka sisältää mm. sheavoita ja allantoiinia.

Lisää puolalaista kosmetiikkaa: Eveline Luxury Hands & Nails Cream Serum Argan & Vanilla toimitti hyvin asiansa vienon vaniljaisen tuoksun saattelemana.

Dermosil Walnut -saksanpähkinäkäsivoide sisälsi paljon glyseriiniä, sekä kasviperäisiä öljyjä ja saksanpähkinäuutetta. Koostumus oli aika luirua - pidän stydimmästä voiteesta. En aio hankkia uudelleen, vaikka hinta olikin hyvin edullinen.


Dr. Irena Eris Telomeric Concentrated Re-Tautening Under Eye Cream oli suorastaan loistava löytö. Vaikka painitaankin hiukan eri sarjassa (tämä on tarkoitettu 60+ -vuotiaille), se kuitenkin toimi hyvin ja kosteutti yön aikana silmänympäryksiä hyvin. Voisin ostaa toistekin. Ko. sarjan luoja on tutkinut nimenomaan telomeereja ja niiden lyhenemisen vaikutusta ihon ikääntymiseen.  Aihe on aika mielenkiintoinen, kuten tuosta linkitetystä jutusta tulette huomaamaan. Juttu kannattaa kuitenkin lukea tietynlainen "suodatin" päällä, sillä kirjoittajalla on oma lehmä ojassa.

Sidmool Royal Honey Peptide Deep Moisture Pack toimitti hommansa ihan kiitettävästi kesällä. Postaus on luettavissa täällä.


CosRx Summer Pore Minish Serum oli hyvinkin toimiva, aion hankkia sitä lisää. Postaus siitä täällä.

Keskellä aiemmin mainittu Dr. Irena Erisin silmänympärysvoidepullo ilman korkkia (meillä on kummallinen korkkien musta aukko).

Löwengrip on ruotsalaisen Isabella Löwengripin kosmetiikkasarja ja tämä The Cream on ihan loistava kasvovoide herkälle iholle. Pehmentää hyvin ja sisältää mm. ihoa rauhoittavaa bisabololia, allantoinnia ja anti-inflammatorista rakkoköynnösuutetta sekä tietty hyaluronihappoa. Tykkäsin.

Oliko mukana jotakin kiinnostavaa?

4 kommenttia:

  1. Mistä tuota Dr Irena Eris merkkiä voi ostaa?Ihan viers merkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mylook.fi myy ainakin joitain tuotteita, omanikin taitavat olla sieltä.

      Poista
  2. Olipas kiva lukea sinunkin tyhjentyneistä purkeista,ja löytyipä muutama uusi kiinnostava merkkikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään lukea bloggareiden roskapostauksia, mutta itse tosiaan aina unohtuu tuo tyhjentyneitten purkkien jemmailu. Tai olisiko meillä liian tehokas siivooja :)

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!